Tottori - turfilm for hele familien

Bilde fra filmen
Bilde fra filmen

I sommer kan hele familien hente ny inspirasjon til tur med filmen «Tottori, sommeren vi var alene». DNT samarbeider med Tottori, om forskjellige aktiviteter og konkurranser gjennom sommeren. 

Finn ditt nærmeste Tottori-arrangement her. 

Stavanger
Stavanger Turistforening er blant de som har slått på stortrommen, og fra uke 28 til uke 32 tilbyr de fullspekkede aktivitetsdager på Gramstad i Sandnes, fylt med læring, friluftsglede og sommerminner for livet. Det blir blant annet eventyrlig natursti med gøyale oppgaveposter, tur til Dalsnuten for de sprekeste barna og kanopadling på Gramstadtjern. Alt sammen helt gratis!

Nittedal
Barnas Turlag Nittedal inviterer til kanotur gjennom Nordmarka fra Mylla til Hakadal fra 7. til 9. august. Dette er en tur som passer for de som har erfaring i kano fra før. Send e-post til inajerijaaervi@gmail.com om du vil være med på tur. 

Hammerfest
I samarbeid med Hammerfest kommune og kulturhuset AKS inviterer Hammerfest og Omegn Turlag til TurBingo i nærområdet den 23. august. Arrangementet starter kl.12 og det blir filmvisning fra kl.14. Det blir gratis matservering og barna blir oppfordret til å kle seg ut som en superhelt. «kle deg ut som en superhelt»

Alta
I forbindelse med Tottori-premieren inviterer Barnas Turlag i Alta til miniekspedisjon til en av de flotteste fossene vi har i landet, Orvossfossen. Oppmøte er ved Gargia Fjellstue og vi går sammen gjennom skog og myr, over bekker og elver, og ender opp ved mektige Orvossfossen. Fra parkering og inn til fossen er det ca. 2 km i relativt lettgådd terreng med i underkant av 200 høydemeter i stigning. Ta gjerne med meis/bæresele til de minste. 

Premiere 7. august 

"Tottori, sommeren vi var alene" er En film for hele familien fra menneske bak filmer som Mongoland, Eventyrland og Knerten i knipe. Premiere på kino 7. august 2020.

Vega (8) og Billie (4) er på fjelltur med Pappa når ulykken inntreffer: han faller ned i fjellsprekk og skader seg. Dermed må jentene dra i ut i villmarken alene for å forsøke å finne hjelp. På sin ferd møter de ville dyrene, store og små utfordringer og de må lære å temme sin egen frykt. De treffer noen voksne på veien, men de har alle det til felles at de ikke klarer å hjelpe jentene. Dermed må søstrene ta saken i egen hender og vender tilbake fjellsprekken for å forsøke å redde pappa for egen maskin. - En film om mestring, friluftsliv og å finne sine egne ”superkrefter”.

Bli med og lag musikkvideo

Her finner du en liten spesialhilsen fra Barnas Turlag sin helt egen turhelt, Turbo! Turbo gleder seg veldig til filmpremiere 7. august, så før det har han lyst til å lage sin egen musikkvideo full butikk og små turhelter som har det gøy på tur i sommer.

Annonse