Ny turfilm for barn

Endelig kommer en skikkelig flott turfilm for barna igjen. DNT samarbeider med Tottori, og inviterer deg med.
Endelig kommer en skikkelig flott turfilm for barna igjen. DNT samarbeider med Tottori, og inviterer deg med. Foto: Chezeville film

I sommer kan hele familien hente ny inspirasjon til tur med filmen "Tottori, sommeren vi var alene". DNT inviterer alle familier til å delta og dele sine turklipp.  

"Tottori, sommeren vi var alene" er En film for hele familien fra menneske bak filmer som Mongoland, Eventyrland og Knerten i knipe. Premiere på kino 7. august 2020.

Vega (8) og Billie (4) er på fjelltur med Pappa når ulykken inntreffer: han faller ned i fjellsprekk og skader seg. Dermed må jentene dra i ut i villmarken alene for å forsøke å finne hjelp. På sin ferd møter de ville dyrene, store og små utfordringer og de må lære å temme sin egen frykt. De treffer noen voksne på veien, men de har alle det til felles at de ikke klarer å hjelpe jentene. Dermed må søstrene ta saken i egen hender og vender tilbake fjellsprekken for å forsøke å redde pappa for egen maskin. - En film om mestring, friluftsliv og å finne sine egne ”superkrefter”.

Musikken til filmen er komponert av Thomas Dybdahl.

Bli med og lag musikkvideo

Den Norske Turistforeningen samarbeider med Tottori, om forskjellige aktiviteter og konkurranser gjennom sommeren.

Her finner du en liten spesialhilsen fra Barnas Turlag sin helt egen turhelt, Turbo! Turbo gleder seg veldig til filmpremier i august, så før det har han lyst til å lage sin egen musikkvideo full butikk og små turhelter som har det gøy på tur i sommer.

Få kjærlighet og hjelp av en voksen, og film deg selv som gjør noe gøy ute i naturen. 

Filmen sender du på mail til oss, og så fikser vi resten! I løpet av sommeren lager vi flere varianter av videoen for å få plass til flest mulig. Disse legges ut på tottori.no.

Del gjerne bilder og filmsnutter av deg på tur i sommer med #tottorisommer. Og følg gjerne @tottorifilmen på insta og FB.Vi blir veldig glade for likes og tags, og deler mer enn gjerne videre gøyale ting du legger ut!

Lykke til, og god tur!

Bli med på en magisk reise med familien i Tottori.
Bli med på en magisk reise med familien i Tottori. Foto: Chezeville

Annonse

Skrevet av Mette Habberstad 26. juni 2020