Gi gode turminner og støtt DNT

Kjøper du Turboka nå gir du gode turminner videre, i dobbel forstand.
Kjøper du Turboka nå gir du gode turminner videre, i dobbel forstand. Foto: Anders Baumberger

Trenger du tips til hva du skal fylle påsken med? Har du lyst til å bidra til DNT sitt turtilbud består i fremtiden? Da bør du kjøpe Turboka nå. 

Turboka er propfull av gode tips til hva du og familien kan finne på i naturen. Den populære boken har til nå solgt i 10 000 eksemplarer. Da Forfatter Anders Baumberger forstod at Korona-krisen rammet DNT og hyttene hardt bestemte han og forlaget hans at overskuddet fra alle bøker som selges fremover skal gå til DNT.

Alle kan bidra litt
- Turistforeningen har betydd enormt mye for familien min gjennom et helt liv med turer i det store fine rommet mellom dørstokken og Galdhøpiggen. Sånn ønsker jeg at det skal fortsette å være også framover. Nå må alle bidra litt, og det minste jeg kan gjøre er å gi avkall på alle fremtidige inntekter fra Turboka og samtidig kanskje inspirere enda flere til å finne på fine ting i nærområdet som jo er fullt av muligheter. Det meste av Turboka er nettopp en samling tips, triks og ideer til hvordan man kan få store opplevelser ut av lite i nærområdet. Så får fjellene ligge der og vente på oss, sier Baumberger.

Viktig støtte
Siden det ble kjent at Korona-krisen skaper utfordringer for DNT og spesielt vertskapene på de betjente hyttene har generalsekretær Dag Terje Klarp Solvang blitt kontaktet av både bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å bidra. 
 -  Jeg vil si tusen takk - det setter vi enormt pris på!  At folk setter så stor pris på DNT at de fortsetter å være medlem, eller ønsker å bidra som dette er til å bli rørt av. Et ekstrabidrag som å kjøpe denne boken, eller bidra til en av Spleis kampanjene som er dratt i gang for hyttene av medlemmer viser et enormt engasjement. Den hjelpen bidrar til at vi kan stå klare gi naturopplevelser for livet på den andre siden av denne krisen, lover generalsekretæren

Turboka kan du bestille på nett fra Haugen bok eller AdLibris

For hver nye bok som selges går 100 kroner til DNT.  

Turboka er solgt i 10 000 eksemplarer og omtales som den ultimate boken for alle som vil ha litt inspirasjon til fine aktiviteter og turer med familien.
Turboka er solgt i 10 000 eksemplarer og omtales som den ultimate boken for alle som vil ha litt inspirasjon til fine aktiviteter og turer med familien. Foto: Anders Baumberger

Annonse

Skrevet av Mette Habberstad 31. mars 2020