DNT gir deg årets flotteste turer 

Endelig er DNTs turkatalog med de beste turene her. I år kommer den i digitalt format.  

I over 150 år har Den Norske Turistforening jobbet for at flere skal kunne oppleve noen av verdens fineste naturopplevelser i eget land. Målet med turkatalogen er å vise flere hvilke muligheter som er der ute for de som vil utforske Norge. 

- Dette er ett av mange tiltak for å vise enda flere hvilke fantastiske friluftsmuligheter og spennende turmål som finnes, og inspirere enda flere til å oppdage nye deler av det vakre landet vårt, forteller generalsekretær i DNT, Dag Terje Klarp Solvang.  

Ren turglede 

Friluftsliv er noe av det mest bærekraftige du kan gjøre, og om du reiser kollektivt blir turen ekstra miljøvennlig. DNT ønsker at flere skal forstå at du ikke trenger å reise langt for å få en ferie fylt av flotte opplevelser og gode minner. 

- Vi er så heldige at vi har den naturen turister fra utlandet reiser langveisfra for å oppleve i vår egen bakgård. Da er det ingen grunn til å ikke velge en nær ferieopplevelse i år. Du sparer både tid og miljø, og får mer tid til å nyte naturen og ferien, sier Klarp Solvang. 

Digitalt og enkelt 

Tidligere har du funnet turkatalogen på Kiwi-butikker over hele landet. I år kommer katalogen i digitalt format. DNT håper det vil gjøre det enda lettere å finne og bestille de turene som passer for dem.  

- De fleste i dag planlegger og kjøper sine reiser digitalt. Hytte-til-hytte-turen, padleturen eller skredkurset er intet unntak. Det er avgjørende at vi er til stede med inspirasjon og informasjon rundt tilbudet vårt i digitale kanaler, sier Dag Terje Klarp Solvang.  

Feriemålet Norge er en godtepose av opplevelser.
Feriemålet Norge er en godtepose av opplevelser.

Vinter- og sommerturer for alle 

Nå står vinterferien for tur, og mange har tenkt seg til fjells. DNT vet at mange vil bruke vinterferien til å planlegge resten av årets ferier.  
 
– Det er fantastisk på fjellet nå, med nok av snø og fine forhold. Og hva er vel bedre enn å nyte vinteren på sitt fineste, og samtidig starte planleggingen av årets sommertur? Kanskje finner du en ny favoritt, sier Klarp Solvang.  

Turkatalogen presenteres i samarbeid med Kiwi.  

Bruk vinterferien til å planlegge årets beste turer
Bruk vinterferien til å planlegge årets beste turer Foto: Nina Lamo

Annonse

Skrevet av Ingvild Lundberg Bakke 10. februar 2020