Gi en turopplevelse til jul 

Er du tom for julegaveideer og lei av å gi bort ting som nesten aldri blir brukt? Hva med en frisk og freidig opplevelse som skaper minner for livet?

Gi bort en nærtur 

Du må ikke høyt til fjells for å finne merkede turstier, mange steder kan turen starte der du bor. Lag et gavekort på en tur i nærområdet, og få en fin opplevelse sammen i hverdagen. Ta med mat og noe varmt å drikke, tenn et bål og kos dere sammen. Godt for både kropp og sjel! 

Gi bort en koselig hyttetur

Hvor stor gaven er kan du justere selv: Du kan legge opp til en dagstur, overnatte eller ta en hel helg på tur. Og hytter er det nok av, DNT har nesten 550 små og store hytter over hele landet. Det aller beste er å dele denne opplevelsen med andre, så gi bort en hyttetur med deg selv!


Gi bort en tur med guide

Har du har lyst til å gi bort en sprek, spennende, men likevel trygg gave? Mange drømmer om å gå en lengre tur i fjellet, men flere er usikre på om de tør å sette av gårde på egenhånd. Kanskje kan drømmen om hvite vidder bli til virkelighet gjennom din gave? 

Gi bort en treretters middag 

Å spise ute er moro! Hvorfor ikke ønske seg en skikkelig god og hjemmelaget middag ute i det fri? Å spise middag rundt bålet er ekstra koselig, eller hva med å gi bort en treretters middag på en av de mange betjente DNT-hyttene?  Turen før og etter måltidet er selvsagt også en del av gaven. 

Gi bort et kurs 

Det er aldri for sent å lære noe nytt. Kanskje kan du gi noen en ny hobby og et minne for livet. Hvorfor ikke gi bort et klatrekurs, toppturkurs, kart- og kompasskurs eller kajakkurs? Vi kan love mye nyttig kunnskap, nye opplevelser og frisk luft!


Gi bort et år med turglede

Det koster noen kroner, men bidrar til merking av 22 000 kilometer med stier, 4000 kilometer kvistede løyper og vedlikehold av 550 hytter landet over, som du og den heldige som får medlemsskapet kan få glede av. 


Foto: Marius Dalseg Sætre, André Marton Pedersen og Sindre Thoresen Lønnes

Annonse

Skrevet av Ingvild Lundberg Bakke 30. november 2019