Festivalsommer

I sommer kan du oppleve Dennis Storhøi som Peer Gynt på utendørsforestillingen Peer Gynt ved Gålåvatnet. Er du medlem i DNT får du rabatt på inngangsbilletten. Foto: gundersenogmeg.no

Hvorfor ikke kombinere noen dager i fjellet med en kulturopplevelse i sommer? Som DNT-medlem får du rabatt på flere festivaler. Her ser du hvilke.

20% rabatt på Førdefestivalen, 5.-8. juli

Våre nye venner i Førdefestivalen ønsker velkommen til årets festival 5.-8. juli i Førde! I løpet av fire dager kan du velge mellom 90 konserter og arrangementer med  300 artister fra 25 land. Festivalpass for voksne koster 680,- (ord. 850,-), Ungdom-/Studentpass koster 336,-  (ord. 420,-) og Barnepass 144,- (ord. 180,-). Alle Festivalpass gir tilgang til de fem største konsertene, i tillegg til at du får rabatt på mange andre konsertar og arrangement. Alle barnebillettar kostar kr 50,-.

10% rabatt på billetter til Peer Gynt-stemnet, 1.-12. august

DNT-medlemmer får 10% rabatt på billetter til utendørsforestillingen Peer Gynt ved Gålåvatnet, danseforestillingen TidarÅ og utendørskonserten Ved Rondane under Peer Gynt-stemnet. For å bestille billetter med DNT-rabatt, ring Peer Gynt as på tel. 959 00 770 eller send e-post til post@peergynt.no.

Spesialpris på festivalpass til Vinjerock, 19.-21. juli - UTSOLGT

Du kan kjøpe festivalpasset til den årlige musikkfestivalen Vinjerock til spesialpris. Det vil også være muligheter for å kjøpe medlemskap ved inngangen til festivalen og inne på festivalen.

Vinjerock er dessverre utsolgt.

Rabatt på festivalpass til Fjellfilmfestivalen, 14.-16. september

Medlemmer i DNT og DNT-ung får rabatt på festivalpass til den årlige Fjellfilmfestivalen, som i år går av stabelen på Gjendesheim 14.-16. september. Billetter legges ut for salg på www.fjellfilm.no eller kan kjøpes ved oppmøte på festivalen.

På UT.no finner du oversikt over flere festivaler du kan dra på i sommer