DNT søker ferievikar til medlemsservice

Vi søker en blid og serviceorientert person til å være ferievikar på vår medlemsservice fra 8. juli til 9. august.

Sentrale arbeidsoppgaver

• Medlemsservice/ medlemsinformasjon pr. telefon og e-post
  • Registreringer i medlemssystemet

Personlige egenskaper

• Utadvendt og positiv
  • Strukturert

• Erfaring med kundebehandling
  • Generelle IT kunnskaper
  • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk

Vi tilbyr en interessant jobb i en flott organisasjon med hyggelige medarbeidere.

Ønsker du mer informasjon kan du kontakte økonomisjef Lars Rasmus Sandvik, tlf. 21 03 57 22 eller leder for medlemsservice Marianne Rønning, tlf. 21 03 57 24.

Søknad med CV sendes elektronisk til info@turistforeningen.no innen 15. mai.

Den Norske Turistforening (DNT) er Norges største friluftslivsorganisasjon med over 246.000 medlemmer tilknyttet 57 lokale medlemsforeninger over hele landet. DNT arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for å bevare natur og kulturverdier.
DNT har en viktig rolle overfor sentrale myndigheter og organisasjoner i arbeidet for å sikre friluftslivet gode rammevilkår. DNT driver aktivt organisasjons- og strategiarbeid, fungerer som sekretariat for medlemsforeningene og videreutvikler foreningen gjennom målrettet informasjons- og kommunikasjonsvirksomhet. DNT har over 30 ansatte og kontor sentralt i Oslo.