Nettmagasin fra DNT ung

DNT ungs medlemsblad UT har kommet som nettmagasin
DNT ungs medlemsblad UT har kommet som nettmagasin Foto: Skjermdump - dntung.no/utmagasin

DNT ung har laget nettmagasin av medlemsbladet UT. Helt nytt, helt gratis og helt ekte!

Sjekk det ut her.

- Gjennom denne digitalutgaven når vi ut til enda flere, samtidig som det er miljøvennlig, interaktivt og morsomt for leseren. Også gjelder det jo å henge med i tiden, forteller DNT ung-leder Karoline Burdahl Teien.

Selv om mye er nytt, er imidlertid grunntanken med UT-bladet hva den alltid har vært.

- Vi ønsker fortsatt å inspirere folk til å dra på tur, slår lederen fast.

Av og for DNT ung

DNT ungere fra hele landet har levert stoff til bladet. Her er alt fra bålfyringstest og turtips til Lofotenreportasjeportrett og mange andre godsaker.

- Alt i alt har denne digitalutgaven av UT vært et artig samarbeid som har resultert i et magasin det oser turglede og DNT ung av, forteller UT-redaktør Hallgrim Rogn.

UT kommer framover som trykt magasin to ganger i året, mens nettutgaven kommer ytterligere en til to ganger.

- Jeg tror vi får mye moro ut av UT som nettmagasin framover, avslutter redaktøren.

I magasinet får du blant annet portrett av Gullrutevinner Elise Theoline Tungehaug Foto: Skjermdump - dntung.no/utmagasin

Skrevet av Hallgrim Rogn 28. juni 2012