Ny samarbeidsavtale om UT.no

Nye UT.no skal gi deg enda flere turforslag. Her fra Langsua i høstprakt.
Nye UT.no skal gi deg enda flere turforslag. Her fra Langsua i høstprakt. Foto: Bente Lindtveit

En ny samarbeidsavtale skal sikre at UT.no blir en enda bedre turplanlegger. 

I dag signerte Friluftsrådenes Landsforbund, Statskog SF og DNT en intensjonsavtale om samarbeid for en felles nasjonal turplanlegger. Avtalen har felles drift og utvikling av UT.no som  mål.  

- Med flere store, gode samarbeidspartnere vil informasjonen som ligger på UT.no bli enda bedre. Sammen kan vi oppfylle målet vårt om å bli Norges nasjonale turplanlegger, sier generalsekretær i DNT, Nils Øveraas. 

 UT.no går igjennom en betydelig videreutvikling i disse dager, og den nye nettsiden vil være et robust og godt utgangspunkt for iverksetting av intensjonene i avtalen. 

- Partenes felles ambisjon er at UT.no skal være hele Norges turplanlegger og bidra til å fremme turglede, folkehelse og sikkerhet. Tjenesten skal fortsatt være gratis, både for brukeren og de som bidrar med innhold, sier Øveraas. 

Morten Dåsnes i Friluftsrådenes Landsforbund, Nils Øveraas i DNT og Nils Aal i Statsskog signerte i dag en samarbeidsavtale om UT.no.
Morten Dåsnes i Friluftsrådenes Landsforbund, Nils Øveraas i DNT og Nils Aal i Statsskog signerte i dag en samarbeidsavtale om UT.no. Foto: Marius Dalseg

Annonse

Skrevet av Ingvild Lundberg Bakke 24. september 2018