Kristin Krohn Devold slutter som generalsekretær

DNTs landsstyret takker Kristin Krohn Devold for hennes fremragende innsats gjennom åtte år. Foto: Ida Amelie Helgesen

Den Norske Turistforening får ny generalsekretær 1. september. Styret har i dag nedsatt et ansettelsesutvalg som skal finne Kristin Krohn Devolds etterfølger.

Kristin Krohn Devold har vært ansatt som generalsekretær i Den Norske Turistforening i snart åtte år. I løpet av denne perioden har organisasjonen opplevd en stor medlemsvekst og fått flere nye medlemsforeninger.

- Landsstyret i DNT ble i går orientert om at Kristin Krohn Devold har sagt opp sin stilling som generalsekretær. Hun har de siste åtte årene gjort en meget god innsats i å sette DNT på kartet som Norges største friluftsorganisasjon. Kristin Krohn Devold har særlig bidratt til å gjøre Den Norske Turistforening til en synlig og attraktiv organisasjon. Vi vil takke henne for hennes innsats og ønske lykke til videre med nye utfordringer, sier Berit Kjøll, styreleder i Den Norske Turistforening.

Kristin Krohn Devold er ansatt som ny administrerende direktør i NHO Reiseliv.

Ledig stilling!
Landsstyret har i dag nedsatt et ansettelsesutvalg som skal arbeide med å finne Devolds etterfølger. Jobben som generalsekretær i Den Norske Turistforening er ledig fra 1. september.

- Dette må være Norges mest spennende lederjobb for et friluftslivsmenneske. Vi ser frem til å begynne letingen etter den aller beste kandidaten, sier Berit Kjøll, styreleder i Den Norske Turistforening.

FAKTA Den Norske Turistforening:

• 246011 medlemmer
  • 57 medlemsforeninger med lokallag.
  • 490 hytter
  • 260 årsverk med dugnad per år