Kristin Krohn Devold slutter som generalsekretær

DNTs landsstyret takker Kristin Krohn Devold for hennes fremragende innsats gjennom åtte år.
DNTs landsstyret takker Kristin Krohn Devold for hennes fremragende innsats gjennom åtte år. Foto: Ida Amelie Helgesen

Den Norske Turistforening får ny generalsekretær 1. september. Styret har i dag nedsatt et ansettelsesutvalg som skal finne Kristin Krohn Devolds etterfølger.

Kristin Krohn Devold har vært ansatt som generalsekretær i Den Norske Turistforening i snart åtte år. I løpet av denne perioden har organisasjonen opplevd en stor medlemsvekst og fått flere nye medlemsforeninger.- Landsstyret i DNT ble i går orientert om at Kristin Krohn Devold har sagt opp sin stilling som generalsekretær. Hun har de siste åtte årene gjort en meget god innsats i å sette DNT på kartet som Norges største friluftsorganisasjon. Kristin Krohn Devold har særlig bidratt til å gjøre Den Norske Turistforening til en synlig og attraktiv organisasjon. Vi vil takke henne for hennes innsats og ønske lykke til videre med nye utfordringer, sier Berit Kjøll, styreleder i Den Norske Turistforening.

Kristin Krohn Devold er ansatt som ny administrerende direktør i NHO Reiseliv.

Ledig stilling!
Landsstyret har i dag nedsatt et ansettelsesutvalg som skal arbeide med å finne Devolds etterfølger. Jobben som generalsekretær i Den Norske Turistforening er ledig fra 1. september.

- Dette må være Norges mest spennende lederjobb for et friluftslivsmenneske. Vi ser frem til å begynne letingen etter den aller beste kandidaten, sier Berit Kjøll, styreleder i Den Norske Turistforening.


FAKTA Den Norske Turistforening:

  • 246011 medlemmer
  • 57 medlemsforeninger med lokallag.
  • 490 hytter
  • 260 årsverk med dugnad per år
  • Over 7600 aktiviteter og kurs hvert eneste år

Annonse