Gratis overnatting i fjellet i sommer

Solnedgang på Fannaråken.
Solnedgang på Fannaråken. Foto: Helle Andresen

Start sommeren på en av våre betjente fjellhytter. Lørdag 30.juni til søndag 1.juli tilbyr vi alle DNT-medlemmer gratis overnatting på de fleste av DNTs betjente fjellhytter*.

Gjennom hele 2018 feirer vi at DNT fyller 150 år. Når de betjente hyttene i fjellet åpner lørdag 30.juni, markerer vi jubileet ved å tilby gratis overnatting til alle DNT-medlemmer. Det er lite som slår følelsen av å gå en lang dag i sommerfjellet, for deretter å komme frem til tre-retters middag og en myk seng.

– Vi håper at tilbudet om gratis overnatting blir tatt godt imot, og at det bidrar til at mange finner veien til fjellet i jubileumsåret, sier Henning Hoff Wikborg, daglig leder i DNT Oslo og Omegn, som har ansvar for mange av de betjente hyttene.

Tilbudet gjelder både ved forhåndsbestilling og direkte oppmøte på hytta. Gyldig medlemskort må forevises, dette laster du ned på mobilen. Det er også mulig å tegne medlemskap på hyttene eller elektronisk her. Merk at hyttenes ordinære avbestillingsregler gjelder for forhåndsbooking. Det betyr at du kan bli belastet for overnattingen om du bestiller og ikke møter opp. Se hvilke hytter tilbudet gjelder i oversikten nederst i saken.

LES OGSÅ: Velkommen til fjells i sommer

Retro sommeråpning

Temaet for sommeråpningen i år er retro. Ta utfordringen og still i et sporty og retro turantrekk! Premiering av beste antrekk fra hver hytte. Bestyrerne på hyttene byr på tradisjonsrik og god fjellmat, og gjestene får prøve seg på en morsom historiequiz.

I tillegg vil det være åpning av Historisk Vandrerute på Gjendesheim Turisthytte, som også feirer jubileum med sine 140 år. Den historiske ruta lar deg vandre fra Gjendesheim til Fondsbu gjennom noen av Fjell-Norges flotteste natur - innrammet av fjellsjøene Bygdin og Gjende.

Vinn 2 kg Kvikk Lunsj

Del bilder fra sommerens første fjelltur med #Kvikklunsj, #turistforeningen og #sommeråpning og delta i trekningen av en 2 kgs Kvikk Lunsj, andre Kvikk Lunsj-effekter og hytteovernattinger fra DNT. Vinneren trekkes 4.juli. Ved å delta i konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene, her finner du også mer informasjon om konkurransen.

LES OGSÅ: Nye historiske vandreruter i 2018​​​​​​​

*) Her er en oversikt over alle hyttene som har gratis overnatting lørdag 30.juni til søndag 1.juli:

Hardangervidda

Jotunheimen

Rondane

Dovrefjell

Skarvheimen

Sylan

Trollheimen

Tafjordfjella

Breheimen

Langsua

Femundsmarka

Vår samarbeidspartner Kvikk Lunsj ønsker deg en god tur til fjells i sommer!

Skrevet av Line Hårklau 27. april 2018