Hva kan få folk mer fysisk aktive der du bor?

Glade barn som går på ski i Haugesund. Er det andre tiltak som kan gjøres i lokalmiljøet slik at enda flere barn bruker naturen som lekeplass?
Glade barn som går på ski i Haugesund. Er det andre tiltak som kan gjøres i lokalmiljøet slik at enda flere barn bruker naturen som lekeplass? Foto: Anne Marie Rolfsnes

Hjelp oss og dine lokale politikere å gjøre det lettere å bruke naturen akkurat der du bor!

Som en del av Aktivitetsalliansen heier DNT på alle tiltak som kan hjelpe nordmenn til å bli mer fysisk aktive. Ikke minst heier vi på politikere som jobber for å legge til rette og fjerne hindringer for aktivitet.

Ofte kan det være vanskelig for politikerne lokalt å vite hva som hindrer fysisk aktivitet på ulike steder. Derfor vil vi hjelpe dem med å skaffe oversikt over gode tiltak og forbedringer de kan gjøre i hele Norge.

- Vi trenger din hjelp. Hvis du vil gi oss innspill og forslag til tiltak politikerne kan gjøre der du bor, skal vi samle dem inn og sende dem til politikere og myndigheter på de ulike stedene i Norge, sier Kristin Krohn Devold, for Aktivitetsalliansen.

Innsamlingen av tips og forslag skjer på alliansens nye nettside, www.aktivitetsalliansen.no. Hvis du sender inn forslag, kan du vinne flott vintersportsutstyr fra Anton sport.

- Sammen kan vi bidra til mer fysisk aktivitet i Norge. Heia deg! sier Krohn Devold

Annonse