Nytt jubileumstilbud for DNT-medlemmer

DNT-medlemmer får ekstra god rabatt på forsikring hos Gjensidige til og med 26. mars.
DNT-medlemmer får ekstra god rabatt på forsikring hos Gjensidige til og med 26. mars. Foto: Eivind Haugstad Kleiven

Gjensidige feirer DNTs 150 årsjubileum med å gi medlemmer inntil 38 prosent rabatt på forsikringer. 

Er du DNT-medlem og bestiller ny reise- og innboforskring hos Gjensidige nå, får du inntil 38 prosent rabatt. Tilbudet varer til og med 26. mars og gjelder for deg som ikke har reise- eller innboforsikring i Gjensidige fra før. 

Gjensidige er DNTs samarbeidspartner, og kampanjen er deres måte å feire DNTs 150 år på. 

Her kan du lese mer om tilbudet.

Dermed er det gode grunner til å sjekke forsikringsavtalen din - og er du ikke allerede medlem i DNT, kan det lønne seg å melde seg inn nå. 

Les mer om DNT-medlemskap og meld deg inn her.

Bli med på dugnaden

Den aller viktigste grunnen til å bli DNT-medlem er at du bidrar til dugnaden som gjør at vi får med oss over 1 million mennesker ut på tur hvert år, at 22 000 kilometer stier i fjellet og nærområdet blir merket og at over 4000 kilometer med vinterløyper blir merket med kvist i fjellet. 

Som medlem får du også fatt i DNT-nøkkelen, som gir deg tilgang til våre 550 hytter landet rundt. DNT-medlemmer får rabatt på hytteovernatting, samt fellesturer og kurs,  kart og utstyr fra DNT-butikken og våre tursentere. 

Blir du medlem i 2018, lover vi deg ekstra mange spennende aktiviteter i jubileumsåret. Følg med på vår jubileumsside for å finne arrangementer du kan være med på. 

Alle våre turer og aktiviteter finner du her

Velkommen som medlem!

Annonse

Skrevet av Margrethe Assev 16. mars 2018