Bli med DNT ung på påsketur

Et minne for livet. På tur mellom Finse og Krækkja.
Et minne for livet. På tur mellom Finse og Krækkja. Foto: Vegard Oen Hatten / DNTs fotokonkurranse

Mange av DNT ungs påskeaktiviteter er allerede fulle, men fortvil ikke! Vi har flere gode alternativer til deg som har ventet med påskeplanleggingen i år.

DNT ung tungtvannaksjonen (19-30 år), 23.-30. mars

Historien kjenner alle. Denne turen gir deg sjansen til å gå i fortidens spor og oppleve Norges historie på nært hold. Bli med på en historisk, utfordrende og ikke minst spennende tur på Hardangervidda! Fem ledige plasser!

Hyttetur på Finse (13-16 år), 23.-25. mars

På denne turen får du sjansen til å oppleve Hardangervidda midt på vinteren. Vi skal bo fast på Finsehytta og dra på dagsturer i området begge dager. Fem plasser igjen!

Påsketur over Hardangervidda, 24.-27. mars

Ungdomsgruppa til Haugesund Turistforening skal også i år gå over Hardangervidda i påsken. Dette er en perfekt start på påskeferien. Påmeldingsfrist 12. mars!

Basecamp på Fivla (15-18 år), 24.-28. mars

Start påskeferien med ski og hytteliv på Fivlehyttene i Sogn! Ta med ski eller splitboard for topptur, eller lån gratis fra Sogn og Fjordane Turlag. Les mer på Facebook-eventet.

Påsketur for ungdom, 24.-28. mars

DNT ung Stavanger inviterer til skitur i Sirdalsheiane med god mat, kjekke utfordringer og godt selskap. Vi skal gå rundt Rosskreppfjorden på 5 dager og regner med å være fremme i Stavanger i løpet av kvelden 28. mars. Det blir mulighet for å prøve pulk for alle som ønsker! Påmeldingsfrist 18. mars.

Dagstur med DNT ung Gautefall (12-23 år), 24. mars

Vi tar turen opp til Skarsfjell. Ta med ski eller fjellski og god niste. Turen er litt krevende.

Måneskinnstur (16-26 år), 27. mars

Bli med på midtbyrunden med både strandpromonade, trehusbebyggelsen på Bakklandet og «Lykkens Portal». Midtbyrunden går rundt selve bykjernen i Trondheim.

Påskeklatring, 28. mars

DNT ung Nord-Østerdal gjentar fjorårets suksess med påskeavbrekk i klatreveggen. Arrangementet er åpent for alle.

Båltaco på Ringkolltoppen, 29. mars

DNT ung Ringerike drar til Ringkolltoppen for brettspill og båltaco.

Vær rask - påmeldingsfristene nærmer seg!

Husk at du ikke alltid trenger å være medlem i DNT for å delta på våre turer og kurs, men at du får rabatt om du er det :)

Foto:

1 - Marius Dalseg Sætre