Årets turkatalog er her

Nå får du tak i turkatalogen som viser fram 150 turperler fra hele landet. 

I år fyller Den Norske Turistforening (DNT) 150 år, og som seg hør og hør, inneholder årets sommerkatalog 150 av våre aller beste sommerturer. Siden starten i 1868 har målet vært å inspirere flere til å oppleve norsk natur, og nå håper vi at også du blir med på tur i sommer. 

Årets turperler
I den nye turkatalogen er det en god blanding av fellesturer med turleder, kurs og tips til turer du kan gå på egenhånd. Her er det noe for store og små, nybegynnere og gamle travere, kajakkpadlere, barnefamilier, for toppturentusiasten, for deg som vil gå langt og lengre enn langt og for deg som vil på tur med historisk sus. 

– Katalogen skal inspirere flere til å oppleve norsk natur, gjennom fantastiske bilder og gode turbeskrivelser fra hele landet. Katalogen inneholder også gode råd om planlegging av turen og pakking av sekken, sier generalsekretær Nils Øveraas. 

Gratis på din lokale KIWI-butikk

Katalogen henter du i alle KIWI-butikker i landet og den koster ingenting. For mer informasjon om turkatalogen kan du gå inn her. Der finner du blant annet de ti beste turene fra katalogen.

330 000 flere ut på tur på to år

I 2016 inngikk DNT og NorgesGruppen samarbeid med felles mål om å få 100 000 flere ut på tur innen 2018. Ett år før tiden var det ambisiøse målet mer enn oppnådd.  

Ferske tall fra DNT viser at deltagere på DNT-aktiviteter økte fra 920 000 i 2015 til 1 075 000 i 2016. Det vil si en økning på 155 000 første året av samarbeidet. Økningen var 50 prosent høyere enn ventet - og det på halve tiden! Som om ikke det var nok, så fortsetter oppgangen. I 2017 var det 175 000 flere deltakere på DNTs turer og aktiviteter sammenlignet med 2016.  

Når ut til flere sammen 

Turkatalogen er et samarbeid mellom DNT og KIWI.  

 – Vi er glade for å ha nådd målet om å få 100 000 flere ut på tur. NorgesGruppen har som ambisjon å gjøre det enklere å spise sunnere og bidra til bedre folkehelse, og det gir både mer kraft og større muligheter når vi samarbeider med en stor medlemsorganisasjon som DNT, sier Runar Hollevik, konsernsjef i NorgesGruppen.​​​​​​​

Les også: Katalogen på nett

Bli med DNT og KIWI på konkurranse og vinn kule premier!

Fantastiske Værøy.
Fantastiske Værøy. Foto: Katrine Heggen
Rafting i Valldøla.
Rafting i Valldøla. Foto: Cliff Eric Gundersen
Familiecamp i Sylan.
Familiecamp i Sylan. Foto: Marius Dalseg Sætre

Finn din favoritt-tur!

Hva er din favoritt-tur i årets katalog? Fortell oss hvorfor på Facebook og tips en venn du vil ha med deg på tur i sommer! Enten det er en padletur, et kurs eller en topptur - bli med DNT på årets konkurranse og vinn overnatting og turstæsj fra DNT + gavekort fra KIWI!

Dette er premiene:  
3 turpakker, hvor det trekkes 3 ulike vinnere.

Turpakkene inneholder:
- 1 jubileumsbuff, 1 par jubileumssokker + gavekort på hytteovernatting (verdi ca. 600,-)  
+ KIWI gavekort (verdi kr 500,-) 

Vi kontakter vinnerne når konkurranseperioden er avsluttet.


​​​​​​​Lykke til, og riktig god sommertur!

Annonse