DNT ung inviterer til jubileumslandsmøte

I jubileumsåret 2018 inviterer DNT ung til årsmøte i Drammen den første helgen i april. Her fra landsmøtet på Voss i april 2017.
I jubileumsåret 2018 inviterer DNT ung til årsmøte i Drammen den første helgen i april. Her fra landsmøtet på Voss i april 2017. Foto: Kari Nygård Tvilde

DNT ung ønsker turglade og engasjerte ungdommer fra hele landet velkommen til Drammen 5.-8. april 2018 for sitt 30. ordinære landsmøte.

På landsmøtet vil det bli markert at DNT er 150 år og DNT ung 30 år. DNT ung vil by på spennende samtaler, kule turer og muligheten til å påvirke DNT ungs fremtid.
– Kom og bli kjent med DNT-ungere fra hele Norge, oss i styret og den innholdsrike organisasjonen vår, sier Johanne Grue Reiten, leder i DNT ung. En av de viktige sakene som skal behandles er hva DNT ung skal jobbe med det neste året.
Og som det ikke var nok jubileum med 30 og 150 år: DNT Drammen feirer 130 år i 2018!
– Vi gleder oss til å vise frem de unike mulighetene Drammen har til å drive et variert bynært friluftsliv, forteller Silje Maurtveten, leder i DNT ung Drammen. Landsmøtet blir gjennomført i Drammen sentrum, så DNT ung kommer til å sette sitt preg under landsmøtehelgen.
– Det store bidraget og engasjementet blant turlederene i DNT ung Drammen, gjør at landsmøtet i Drammen kommer til å bli knallbra, lover Maurtveten.
DNT ung har nær 43.000 medlemmer i alderen 13 og 26 år, en vekst på 10 prosent fra 2016 til 2017. DNT ung arrangerer turer og kurs over hele Norge.
DNT ung Drammen lover mye moro under landsmøtet. Byen er blant annet kjent for sitt gode kajakktilbud.
DNT ung Drammen lover mye moro under landsmøtet. Byen er blant annet kjent for sitt gode kajakktilbud. Foto: Marius Dalseg

Annonse

Skrevet av Monica Hägglund Langen 24. oktober 2017