DNT-brød i butikkhyllene

Brødene er grove eller ekstra grove og passer bra i turmatpakken.
Brødene er grove eller ekstra grove og passer bra i turmatpakken.

I samarbeid med Møllerens og Bakehuset lanseres i dag "Naturlig sunt", en serie med fire grovbrød.

De fire brødene fra Bakehuset relanseres i samarbeid med DNT og Møllerens, og de blir å finne i alle NorgesGruppens butikker Kiwi, Meny, Joker og Spar, samt Bunnpris fra mandag 11. september.


Brødene strekker seg fra "Grovt" til "Ekstra grovt". 


Det har vært viktig for oss å ha et både sunt og godt alternativ i turmatpakka, sier generalsekretær Nils Øveraas i DNT. 

Godt til hverdags

Nordmenn spiser mye brød i hverdagen, både til frokost, i matpakka og til kvelds. Da er det viktig å forsikre seg om at det brødet vi spiser er bra for oss. Grovt brød er en svært viktig kilde for kostfiber. Jo grovere brød, jo mer kostfiber, mineraler og vitaminer

– Et godt hverdagsbrød er gjerne grovt eller ekstra grovt, og helst nøkkelhullsmerket, sier Aina Lien, fagsjef sunnhet og ernæring i NorgesGruppen.

Naturlig Sunt er en serie brød som oppfyller alle kravene vi stiller til et godt hverdagsbrød. Brødene har et høyt innhold av fiber og fullkorn, som anbefales som en del av den daglige kosten.

– Vi er glade for at vårt samarbeid med DNT og Bakehuset har resultert i denne grovbrødserien, sier Vidar Haugsdal, markeds- og utviklingssjef i Møllerens. 

Tar naturen til butikken

Med relanseringen av Naturlig Sunt-brødene bringes også et stykke norsk natur inn i norske butikker. Alle brødposer har flotte naturbilder som gjør det lett å kjenne igjen brødet.


– Et sunt kosthold med god og næringsrik mat og fysisk aktivitet går hånd i hånd, derfor samarbeider vi med DNT og Møllerens om den nye brødserien, forteller Gry Thomsen, markedsdirektør i Bakehuset.

Mmmm, matpakken smaker ekstra godt i skogen eller fjellet!
Mmmm, matpakken smaker ekstra godt i skogen eller fjellet! Foto: Sara Johannessen

Annonse

Skrevet av Monica Hägglund Langen 11. september 2017