Billettsalget til Fjellfilmfestivalen er i gang

Tirsdag starter billettsalget for den 10. utgaven av Fjellfilmfestivalen. Nytt av året er at den populære filmfestivalen er flyttet fra Turtagrø til Gjendesheim.

- Dette blir utrolig moro, og vi satser på å lage årets natur- og kulturbegivenhet, forteller festivalsjef, Marte Strand.

Festivalen har tidligere blitt arrangert på Turtagrø, men arrangørene valgte i år å flytte festivalen til Jotunheimen Nasjonalpark og Gjendesheim Turisthytte.

- Vi har fokusert på å finne en beliggenhet hvor vi kan inkludere flere aktiviteter i programmet og der festivalområdet blir mer helhetlig og samlet. Alt dette og mer har vi funnet hos Gjendesheim Turisthytte, sier Strand.

Sydpolenfarere, klatrere, filmfolk og fjellfanter samles til en innholdsrik helg når

Fjellfilmfestivalen går av stabelen 14. - 16. september. Det blir lagt ut totalt 750 billetter og filmene som vises på årets festival spenner seg fra istapper-i-skjegget-filmer til de nyeste ski og snowboardfilmer. De gamle klassiskerne har også fått sin spesielle plass på programmet.

Fjellfilmfestivalen har alltid vært kjent for å by på et spekket program - også utenfor kinosalen - og festivalsjefen sier at hun leder en ivrig gjeng som jobber på spreng for å få til et opplegg om interesserer alle, enten du fortrekker horisontale, vertikale eller våte aktiviteter. I tillegg til det bli arrangert filmworkshops der blant annet proffene lærer deg riktig bruk av hjelmkamera når du er på tur.

- Det blir rafting på Sjoa, multisportkonkurranse, Petzl setter opp en klatrevegg, Glittertind er innen rekkevidde, og vi har en masse kule filmer og foredragsholdere på programmet, så dette blir stas!

Strand forteller at området rundt Gjendesheim byr på en rekke spennende turmuligheter, og for gjengangere på Fjellfilmfestivalen vil det være positivt å kunne utforske nye deler av den flotte norske fjellheimen. Gjester som besøker festivalen for første gang vil også ha mye å glede seg til.

- Vi er helt sikre på at dette blir en festivalhelg du ikke vil gå glipp av. Vi sees på Gjendesheim! sier Strand.

Billettene legges ut for salg tirsdag 15. mai kl. 12.00 og kan kjøpes her.

Fjellfilmfestivalen

  • Fjellfilmfestivalen går av stabelen på Gjendesheim 14. - 16. september.
  • Det blir lagt ut totalt 750 billetter.
  • Billettene legges ut for salg tirsdag 15. mai kl. 12.00 og kan kjøpes på eksponert.no

Annonse