Barnas Turlag Eiker, oppstart og planleggging

Medlemsmøte
DNT Drammen og Omegn
Østlandet
Dette arrangementet har allerede startet!

Bli med å birda til at Barnas Turlag Eiker får et flott friluftslivstilbud for barnefamilier i Eiker kommunene!

Hva er Barnas Turlag?

Barnas Turlag er Den Norske Turistforenings tilbud til barn og barnefamilier. Her treffer dere andre barnefamilier, og barna kan glede seg over å treffe andre barn på tur. Barn fra 0 til 12 år kan være med i Barnas Turlag.

Naturopplevelsen, lek og spenning og det sosialt fellesskap i fokus

Barnas Turlag er opptatt av å gi barna tilhørighet til naturen. Aktivitetene er preget av et trygt, enkelt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv. Barnas Turlag legger vekt på glede, fantasi, lek og spenning, framfor tilbakelagt distanse, samt  på et sosialt fellesskap for barn og voksne uavhengig av sivil status, kjønn, kulturell bakgrunn eller religion. Aktivitetene er åpne for alle.

Barnas Turlag Eiker planleggingsmøte for høsten 2012:

Har du lyst til å høre mer om eller kan tenke deg å bidra til at Barnas Turlag Eiker får et flott friluftslivstilbud for barnefamilier i Eiker kommunene;

Velkommen til Åpen Barnehage, Hokksund

Mandag 21. mai kl 19.00.