Kyststi Rakke

Fottur
Seniorgruppa Skien Turlag
(se kart)
Dette arrangementet har allerede startet!

Vi kjører buss via Stavern, og Holt forteller litt underveis om Stavern, Wildenvey og Leiren. Ved Nalumstranda begynner dagens fottur.

Vi går Kyststien fra Nalumstranda og østover. Ragnar Holt orienterer om steder underveis, og om Rakke fort og utsiktsplass, som vi når etter ca 6 km.  Hvis været er akseptabelt blir det kaffepause her. Vandring over det som er igjen av fortet, og videre ned forbi svabergene på Rakke, og etter nok en drøy kilometer fram til Solplassen Camping, hvor bussen venter.

Buss fra Skagerak Arena kl. 08.30 / Urædd gl.Stadion kl. 08.45

Påmelding innen onsdag 25. april kl. 12.00 på telefon 35 70 63 80 eller 35 53 25 55.

Kyststi Rakke

Dagens tur er lagt til Rakke fort og friområde. Vi har med guide fra Larvik og Omegn Turistforening, Ragnar Holt. Vi kjører buss via Stavern, og Holt forteller litt underveis ...

Seniorgruppa Skien Turlag
Tlf.