Alltid drømt om å sette åra i et blått, blankt hav? Gå fra hytte til hytte i fjellet? Eller vil du opp på de spisseste tinder? I sommer gir du drømmene dine vinger og blir med DNT på fellestur.

Finn din favoritt – og meld deg på

Vi har plukket ut sommerens flotteste fellesturer for deg i vår nasjonale turkatalog. I denne finner du fantastiske opplevelser fra hele landet i ulike kategorier som spenner fra fersking til fjellsport. Turene har ulik startdato, varighet, nivå, pris og påmeldingsfrist. Katalogen er gratis og finnes i alle landets KIWI-butikker og hos DNTs foreninger. Du finner også alle turene her:

Se alle våre anbefalte turer i sommer!

Du kan også lese katalogen på nett eller laste den ned som PDF

Ny i fjellet eller gammel traver? Denne turkatalogen har noe for en hver.
Ny i fjellet eller gammel traver? Denne turkatalogen har noe for en hver. Foto: Marius Dalseg Sætre.

Del ditt beste turtriks – vinn kurs!

Lyst til å lære å padle, kite eller klatre? Eller kanskje noe helt annet?
​​​​​​​Da må du dele ditt BESTE TURTRIKS med oss på Instagram og Facebook innen 15. mai.

Har du for eksempel en smart måte å unngå gnagsår på, egen teknikk for båltenning eller noe ekstra lurt i sekken? Bli med DNT og KIWI på foto-/videokonkurranse og vinn valgfritt DNT-kurs. Vi har over 500 kurs du kan velge mellom.

Tagg bilde/video med #turistforeningen og #kiwi_minipris

Gøy!
Gøy! Foto: Marius Dalseg Sætre

1. premie

Årets feteste DNT-kurs
Mye av det du drømmer om å lære, kan vi! Denne premien gir deg tilgang til å velge ett av våre 500 kurs i år og ta deg til nye høyder. Ferskingkurs eller fjellklatring? Du bestemmer!

Drømmetur.
Drømmetur. Foto: Peter Földiak

2. premie

Gavekort på Kiwi kr 1000,-
Gavekortene kan benyttes i alle KIWI-butikker over hele landet. Kanskje finner du en i nærheten av din neste turdestinasjon?
www.kiwi.no/finn-butikk»

Lurt triks.
Lurt triks. Foto: Marius Dalseg Sætre

3. premie

Gavekort på Kiwi kr 500,-
www.kiwi.no/finn-butikk»

Konkurransevilkår

Kampanjeperiode 7. mars til 15. mai 2017:

• Bilde/video må være tatt i Norge.
  • Du kan kun delta med bilder/videoer du selv har tatt.
  • Det er innsenders ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av eventuelt andre personer på bilde/video.
  • Navn på personer på bilde eller i video må være med hvis personene er identifiserbare.
  • Ved avfotografering av barn må foreldre samtykke på barnets vegne inntil barnet er 15 år.
  • DNT og KIWI forbeholder seg retten til å offentliggjøre vinnerbildene i DNTs egne kommunikasjonskanaler/på sosiale medier.
  • Bildene må være tagget med #turistforeningen og #Kiwi­_minipris.

Vi kontakter vinnerne når konkurranseperioden er avsluttet. Følg med på Facebook! Lykke til – og riktig god sommertur!

Litt av hva vi byr på i sommer: