Reisadalen i vakker høstdrakt, 13-16 september 2018

13. september 2018 kl. 19:00
16. september 2018 kl. 14:00
Turtyper
Fellestur, Fottur, Sosialt På Tur, Telttur, Mollisfossen, Vandretur, Hyttekos, Elvebåt, Eventyrhøst, Imofossen
Barnas Turlag Tromsø, Barnas Turlag Senja , Troms Turlag
Indre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Har dere lyst å oppleve nydelige Reisadalen i vakker høstdrakt, Sarafossen, Mollisfossen, kjøre elvebåt, hyttekos, vakker natur og hyggelig turselskap?! Bli med oss på tur:)!

Vi bor på hytter/lavvo/gamme på Ovi Rashiin i Reisadalen, som betyr "døra inn til Reisadalen".

Det blir dagstur med elvbebåt t/r Mollisfossen på fredagen.

Lørdagen er vi påmeldt "offisiell åpning av historisk vandrerute i Reisadalen" i regi av Nord-Troms Turlag, med tur til Sieimma og foredrag om Reisadalens historie og felles middag på kvelden.

Søndagen satser vi på enda en fellestur (vi ser an vær og lodder stemningen i gruppa), før felles rydding, pakking og retur.

BT ordner/spanderer felles middag fredag og lørdag, med dessert!

Vi møtes ut på torsdagskvelden (fra kl.20) på Ovi Rashiin i Reisadalen. Det er mulig å kjøre helt frem. Turleder Tine med familie blir å satse på å ta fergen kl.16.50 fra Breivikeidet, og vil være fremme på Ovi Raishiin i 20-tida. Turleder Trine-Lise er muligens fremme tidligere.

Dette er en tur bare for medlemmer (BT/TT), det betyr at som et minimum må barna være medlem av BT. Og bare for familier med store BT-barn, fra 9 år og oppover.

Turledere: Trine-Lise Fredriksen (BT-Senja) er vår "kjentkvinne" og super-guide, og Tine Mikkelsen (BT-Tromsø) er vår organisator og "alt-mulig-kvinne". Medturledere Trond Mikkelsen og Øyvind Arntsen.

Ta med: Sovepose,liggeunderlag,tallerken,bestikk,mat til lunsj,frokost og kvelds alle dager,thermos,hodelykt, klær og sko for å være ute,handuk og badeklær

Oppmøtetid og -sted: Ovi Rashiin i Reisadalen torsdag 13. september på kvelden. Turledere satser på å være til stede ca. fra kl.20

Pris: Egenandel 600 kroner per person til overnatting og fellesmiddag m/dessert fredag og lørdag.BT sponser elvebåt m/guide.

Påmelding: Via nett: "Meld deg på". Påmelding mulig fra 1. september

Deltakerbegrensning:

Masse turklem fra Trine-Lise og Tine

PS. Det koster bare 125 kroner å være medlem av Barnas Turlag. Det er lekende lett å melde seg inn, og det gjør du enkelt HER

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Troms Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn!  Turleder har ofte egne unger med, så vær grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Reisadalen i vakker høstdrakt, 13-16 september 2018

Barnas Turlag Tromsø og Barnas Turlag Senja planlegger (ekstra) lang helgetur til vakre Reisadalen 13-16 september 2018. Har dere lyst å oppleve nydelige Reisadalen i vakker høstdrakt, Sarafossen, Mollisfossen, kjøre elvebåt, hyttekos, vakker ...

• Trine-Lise 95146179 eller Tine 46810298

Turledere: