Høstmøte med foredrag av Trond Strømdahl

2. november kl. 18:30 - 21:00
Bergen og Hordaland Turlag
Byfjellene i Bergen (se kart)
505

Program:

- Film - laget av Bergen og Hordaland Turlag
- Utdeling av 7-fjellstur-statuetter

- Foredrag av Trond Strømdahl:

• Friluftsliv og mental helse
  • Friluftsliv og viktigheten av riktig mat og drikke.  Forelesning, kurs, matlaging og praksis.

Trond Strømdahl er utdannet adjunkt og spesialpedagog, men med et brennende engasjement for villmarksliv.  Eventyrlysten har med jevne mellomrom dratt han ut på nye turer i Alaska, Canada og Skandinavia. De siste to årene har han jobbet med friluftsliv for NRK, som villmarkseksperten til Anne Rimmen i «Monsen på villspor».  Trond har skrevet fem bøker sammen med Lars Monsen, og har også skrevet inspirasjonsboken «Veien til villmarka» for barn og ungdom

I tillegg til foredrag er høstmøte en gyllen mulighet for å bli kjent med andre med friluftsinteresser, få tips, og bli inspirert til nye turer.

Arrangementet koster 50 kr for BT abonnenter og medlemmer i DNT. Barn og ungdom under 18 år er gratis.  Pris kr 100 for andre.  For BT rabatt, se egen kode som må brukes under påmelding, og som ligger under BT fordel på nettet (https://kundeportal.bt.no/bt-fordel/tilbud/hostmote-med-foredrag-av-trond-stromdah/).

Tidspunkt: 2. november kl 18.30

Sted: Hotell Terminus (ved jernbanen)

Lengde: ca. 2,5 time

Vel møtt!