Tur til Løtoft i Sokndal

Fellestur

Dato
30. september 2017 kl. 12:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangør
Barnas Turlag Dalane
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med på Barnas turlag Dalane på tur i flotte omgivelser på Løtoft/Omdal. 

Oppmøte: Parkeringsplass ved Løtoft i Sokndal kommune, Lørdag 30.09.2017 kl. 1200. Vi beregner ca 3 timer på turen, 4km.

Vi starter turen på bilveien ca 1 km før vi tar av på sti oppover lia mot Store Omdal. Denne stien følger vi til vi kommer til garden på Omdal. Deretter tar vi av på sti ned mot Steinsvannet. Ved Steinsvannet følger vi jernboltene langs fjellsiden tilbake til parkeringsplassen.

Turen er på vei og god sti, men litt stigning i starten av stien. Vi finner en lun plass hvor vi spiser medbrakt niste og eventuelt setter av litt tid til lek og morro. "Gangbroen" egner seg ikke for hunder. Bæremeis til de minste benyttes da barnevogn ikke egner seg på denne turen.

Adkomst: Følg FV44 gjennom Hauge sentrum og ta av FV1 mot Mydland. Følg denne veien i ca 5 km til avkjørsel Løtoft. Ta av mot Løtoft og kjør til veis ende.

Utstyr til turen: Godt fottøy og klær etter vær. Drikke og niste etter eget ønske.

Da gleder vi oss og ønsker store og ikke minst små vel møtt.

Tur til Løtoft i Sokndal

Bli med på Barnas turlag Dalane på tur i flotte omgivelser på Løtoft/Omdal.  Oppmøte: Parkeringsplass ved Løtoft i Sokndal kommune, Lørdag 30.09.2017 kl. 1200. Vi beregner ca 3 timer på turen, 4km. ...

Kontaktinformasjon:

  • Trond Sigurd Fotland

Turledere:

  • Victor Wigdahl
  • Trond Sigurd Fotland