Friluftsskole på Borgen i Asker

Arrangement

Fra dato
14. august 2017 kl. 09:00
Til dato
17. august 2017 kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Dnt-Skolefri, Asker, Friluftsskole
Arrangører
DNT Oslo og Omegn, Asker Turlag , Barnas Turlag Asker
Turområde
Oslofjorden, Oslomarka, Vestmarka, Kjekstadmarka og Hurumlandet (se kart)
Turkode
11532
Dette arrangementet er over!

Siste uka i sommerferien kan du bli med på morsomme friluftsaktiviteter på Borgen når Asker Turlag og Oslo og Omland Friluftsråd inviterer til Friluftsskole. 

Passer for barn 10-13 år (5.-7. trinn)

På Friluftsskolen får du prøve spennende aktiviteter som: Kanopadling, ekspedisjon med kart og kompass, lage mat på bål og masse lek, læring og moro i skogen. Friluftsskolen er gøy for alle, uansett om du har vært mye eller lite ute i friluft tidligere. Dette er et samarbeid mellom Asker kommune, Asker Turlag (DNT Oslo) og Oslo og Omland Friluftsråd. Dyktige instruktører fra DNT og friluftsrådet er med hele leiren, og tilbudet er en del av sommerskolen i Asker kommune. 

Når:

Friluftsskolen er i uke 33, fra mandag 14. til torsdag 17. august. Fra kl. 09.00 – 15.00. De som vil, kan bli med og overnatte i lavvo fra onsdag til torsdag.

Hvor:

Oppmøte og avslutning ved Barnas Hus på Borgen hver dag (Borgenveien 100). Derfra tar vi utflukter inn i Marka for de ulike aktivitetene.

Påmelding:

Meld deg på ved å trykke på den rød knappen "Meld deg på!" oppe til høyre på siden. Du må opprette en bruker for å få registret deg. Påmeldingen åpner 2. mai. Alle som deltar på Friluftsskolen, må fylle ut dette skjemaet senest to uker før turen. Dette kan sendes til hanne.oof@friluftsrad.no.  

Pris: 

Friluftsskolen er gratis! Tilbudet er for barn bosatt i Asker kommune. 

Utstyr

Alle må ha på seg utetøy når de møter opp ved Borgen. Klærne du har på, må kunne tåle å bli skitne. Regner det, er det lurt å ta på både regntøy og gummistøvler. Det kan bli kaldt selv om det er sommer, så ta med litt ekstra tøy. Vi skal være ute hele dagen!

Hver dag må du ha med:

- Matpakke

- Drikkeflaske

- Ekstra genser

- Regntøy 

- Badetøy og håndkle

- For de som vil overnatte siste dagen kommer egen pakkeliste

Dette kan du la ligge igjen hjemme:

- Mobiltelefon (lederne kan kontaktes ved behov). Dette er ikke tillatt under Friluftsskolen

- Godteri

- Penger

- Dyre klær som ikke tåler å bli møkkete

Kontakt:

Om du har spørsmål, kan du kontakte prosjektleder Hanne Hide på telefon: 22 17 84 00/908 69 391 eller hanne.oof@friluftsrad.no, eller ansvarlig i Asker Turlag Ingeborg Dolven, Mobil 41417944, ingeborg.dolven@dntoslo.no

 

Kategori: Nærmiljø 

Friluftsskole på Borgen i Asker

Siste uka i sommerferien kan du bli med på morsomme friluftsaktiviteter på Borgen når Asker Turlag og Oslo og Omland Friluftsråd inviterer til Friluftsskole.  Passer for barn 10-13 år (5.-7. ...

Kontaktinformasjon:

Annonse