Trilletur: Sandviksbatteriet

Fellestur, , Nærtur, Trilletur
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Trilleturene passer for nybakte mødre og fedre, i permisjon, eller foreldre ellers, som gjerne vil gå på tur med andre som har barn i vogn. Turene går til noen av Bergen sine flotteste turområder - Frisk luft, sprekt og sosialt er tre stikkord som passer godt!

Oppmøte: kl. 11:00. Parkering ved Sandviken Sykehus. Se rød pil i kartet.

Her er mer informasjon om Sandviksbatteriet friluftsområde.

Mat: Ta gjerne med nistepakke og drikke.

Trilleturleder: Aina (92449017)

Om Trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 125,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1200,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ønsker du å være trilleturleder? Ring adm.ansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag, Linn på tlfnr. 55 33 58 21 eller send epost: linn.senneset(at)dnt.no