Topptaukort kurs

Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Kurs, Klatrekurs, #Klatrekurs, "Klatring
Klatregruppen Tønsberg, Tønsberg og Omegn Turistforening
Dette arrangementet er over!

Dette er topptaukort: Du sikrer en klatrer med tau via et feste i toppen av veggen/fjellet.

Sted: Messehall A, den nye klatreveggen, på Eik
Parkering: Stor plass ved Tønsberg ishall

PS: max 6 deltakere på dette kurset

Pris: 400,- for medlemmer av DNT, 500,- for ikke medlemmer

Betaling skjer med vipps, overføring i nettbank eller betaling med kort/kontant på kontoret. All betaling må skje før kursstart. Bevis for betaling må vises kursholdere. Dere vil få mail om dette når kurset nærmer seg.

Vi har mange som ønsker kurs, dersom du vil melde deg av igjen må dette gjøres så fort som mulig. Send da sms til 98003278. Skriv ditt navn, og hvilket kurs du er påmeldt på. Da finner vi deg lettere i listene. Da kan en på ventelistene få tilbud.

Om noen ønsker å bidra litt som sikringshjelp på barne og ungdomspartiene vil vi tilby gratis topptaukort kurs. For å kunne få gratis kurs må man stille som hjelper minimum 12 timer.

Kursene:

02.09.2017 kl 12.00-16.00. Kursholder Hildegunn Vatnamo og Øyvind Stgum Trøan