Skredkurs i vinterferien - FULLTEGNET

Fjellsportinteresserte
Gjendesheim, DNT Oslo og Omegn
Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Velkommen til skredkurs med veileder Ørjan Venås på Gjendesheim

Kurset er lagt opp med foredrag inne mandag kveld og praksis ute i terrenget tirsdag og onsdag i vinterferien (uke 8).

Prikken over i-en: På tirsdagskvelden er du hjertelig velkommen i vedfyrt badestamp under stjernene.

Pakketilbud: Skredkurs med veileder to dager, samt kost og losji i to døgn på firemannsrom: 4350,- (DNT-medlemmer)

Randonnée og skredutstyr kan leies på Gjendesheim - klikk her for utstyroversikt.

Kurset arrangeres i samarbeid med Gjendeguidene.

Booking: Per e-post til gjendesheim@turistforeningen.no (oppgi dato og kursnavn)

Vi har alltid maks 6 deltakere per veileder på våre kurs.

På Gjendeguidene sine kurs treffer du følgende veiledere:

Ørjan Venås: Telemarkingen som har vært ute mang en vinterdag som småbarnsfar, yrkesmilitær, aktiv i Røde Kors og leiar av Skredgruppa Innlandet. Bedre og sikrere turfølge enn denne kompetente og særs trivelige fjellkaren skal du lete lenge etter!

Knut-Erik Tessnes: Fjellgeit med mer enn 20 års erfaring som fører i fjellheimen rundt Gjende. I tillegg driver han Norges minste sportsbutikk, spesialisert på skiutstyr for norske høyfjell - akkurat som han selv. Leirskolelærer er han også, så her snakker vi pedagog på høyt nivå!

Ingvild Øyjordet: Ingvild er ei lokal fjelljente høyt utdannet innenfor friluftsliv høyt over havet. NF-godkjenning på Bre og Klatring. Ingvild har bred erfaring og kjenner Gjendeområdet ut og inn både sommer som vinter. Og så har hun besteget samtlige 2000-meterstopper i Norge.

Dag Inge Bakke: Fjellfører, lokal skiboms og medlem i skredgruppa og Alpin redningsgruppe. Sikkerhetsansvarlig på frikjøringskonkurranser og andre arrangement. Tidligere reinsgjeter som er lokalkjent i hele Jotunheimen.

Albert Lunde: Politimann og mangeårig medlem i Røde Kors. Tidligere medlem av Ressursgruppe Skred og medlem av IKAR. Leder i Nord-Gudbrandsdal Alpine Redningsgruppe. Medlem i Skredgruppa Innlandet. Stipendiat HiS snøskred og redning.

Christen Tellefsen: Jobber som redningsmann i Norsk luftambulanse på Dombås. Ledende redningsmann på snøskred. Medlem av Skredgruppa Innlandet og Nord-Gudbrandsdal Alpine Redningsgruppe.

Velkommen!

Skredkurs i vinterferien - FULLTEGNET

Dette kurset er fulltegnet. Sjekk gjerne aktivitetsprogrammet for andre spennende kurshelger på Gjendesheim. Velkommen til skredkurs med veileder Ørjan Venås på Gjendesheim Kurset er lagt opp med foredrag inne mandag ...