Kveldstur til Nedre Gupu

Fellestur

Dato
6. februar 2016
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, , Nærtur
Arrangør
Bærum Turlag
Turkode
Barnas Turlag i Bærum
Dette arrangementet er over!
Ta på deg ski og ta turen inn til Nedre Gupu. Her har Bærum Turlag bålet klart fra klokken 16.00. Går du lysløypa fra Franskleiv vil det være natursti å følge på veien inn med morsomme spørsmål. (NB! Dere må skrive ut svarslippen selv. Vi har fasiten). Vil du ikke gå på ski kan du gå veien inn, fint for barnevogner og akebrett. Også mulig å gå en lenger tur for de som vil det og legge turen innom oss på vei tilbake. Bålet vil være tent hele kvelden. Akebakken er preppet og vi har brett til utlån. 


Vi koser oss rundt bålet på kvelden. Kanskje noen vil lage snølykter eller snømann? Blir det mange snømenn, premierer vi den fineste!

Oppmøte: Vi har bålet klart på Nedre Gupu fra klokken 16.00. Man kan gå inn fra Franskleiv eller Semsvannet (Askersiden). 

Kontaktperson: Ellen Næsje, ellen@baerumturlag.no, tlf: 952 40 607.

Annet: Ta med det dere vil grille på bålet. Vi servere popcorn over bål så lagt lageret rekker.

Passer best for: Barn fra 4-10 år i følge med voksne, men alle er velkomne.

Husk å ta med hodelykt, da det kan være mørkt når dere skal hjem (Sola går ned 16.45 cirka og det er mørkt i 17.00 tida). NB! Det er et lite stykke mellom Nedre Gupu og Franskleiv der det ikke er lysløype.

Vi setter ut en Natursti i lysløypa opp til Nedre Gupu. Vi har fastien oppe på Nedre Gupu. Dere må enten huske svarene, ellers legger vi ut en link med svarslipplapper i løpet av morgendagen.

Velkommen til "kose seg ute på kvelden" kveld.

NB! Vil du overnatte ute (natt i naturen) så arrangerer vi det mellom lørdag og søndag. Les mer om februarnatt i naturen 6.-7.februar .

Kontaktinformasjon:

Annonse