Singeltur: Fjellsjekk Jotunheimen 35-45 år

10. juli 2015
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Topptur, Singeltur, Hyttetur, Pakketur, Ukestur
DNT Oslo og Omegn, Fondsbu , Gjendebu
Jotunheimen, Jotunheimen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Med Fjellsjekk, tidligere singeltur, kan du slå to fluer i en smekk - få flotte opplevelser i fjellet, og kanskje finne en kjæreste attpå til! Vi invitere single mennesker til fjells fordi vi vet at det er en super og helt naturlig sjekkearena. Dette er en fantastisk fottur gjennom den vakre og ville naturen i Jotunheimen. Vi går fra hytte til hytte og koser oss om kveldene med god mat og koselige peisestuer. Kupert terreng med utsyn mot noen av Jotunheimens mange spektakulære topper. Turen går innom DNTs selvbetjente hytte, Olavsbu, som har en fantastisk beliggenhet i hjertet av Jotuheimen nasjonalpark.
Ta sjansen og meld deg på!

- hytte til hytte i 5 dager
- Vakker og storslagen natur
- Overnatting på betjente og selvbetjente hytter
- Del opplevelsen med andre turglade single

Dag 1 Ankomst Fondsbu
Oppmøte Oslo bussterminal, ved plattformen, 20 minutter før avreise. Se på monitoren ved hovedinngangen for hvilken plattform det er. Avreise med Valdresekspressen kl. 08.45 til Tyinkrysset, videre med buss til Fondsbu (1065 moh), ankomst ca kl. 14.35.
Dag 2 Fondsbu - Olavsbu
Til fots i noe bratt og kupert terreng til Olavsbu  (1440 moh), 5 t.
Dag 3 Olavsbu - Gjendebu
Gjennom Raudalen og videre ned Veslådalen til Gjendebu (990 moh), 5 t.
Dag 4 Gjendebu - dagstur
Flotte turmuligheter ut fra Gjendebu. Vi forsøker oss på en av de flotte toppene, men lar turleder avgjøre hvilken.
Dag 5 Gjendebu - Memurubu, via Bukkelægret til Gjendesheim - hjemreise
Vi går den klassiske turen over Bukkelægret til Memurubu, 5t.
Fra Memurubu tar vi Gjendebåten til Gjendesheim. Avreise med Valdresekspressen fra Gjendesheim kl. 17.20 til Oslo Bussterminal, ankomst kl. 22.00.

Med forebehold om endringer i programmet.

Kr. 4.020,- fra Fondsbu/til Gjendesheim
Kr. 4.795,- fra/til Oslo.
Ikke-medlemstillegg kr. 950,- Bli DNT medlem
Turpakken inkluderer: Overnatting, turleder, alle måltider (frokost, niste/termos, vanligvis 3-retters middag) med unntak av: Første dag kun middag, siste dag kun frokost+niste/termos.

= selvbetjent hytte
t  = Antall timer effektiv gange uten pause

Kart og ruteinformasjon

Turkart  Jotunheimen aust og Jotunheimen vest 1:50.000.
Sjekk ut.no for oppdatert kart- og ruteinformasjon.
Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken.

Pakkeliste sommer

Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken.
Vi viser derfor til vår pakkeliste sommer

Viktig informasjon om fellesturer vinter

Før du melder deg på en tur les: "Viktig informasjon - fellestur sommer "

Vilkår for deltakelse på fellesturer  Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT".

Vi tar forbehold om enrdinger i programmet!

KONTAKTINFORMASJON OG BOOKING

SPØR VÅR TURINFORMASJON

Har du spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vår turinformasjon på tlf. 22 82 28 22, mandag til fredag mellom 08.30 og 16.00, eller på e-post: turinfo@dntoslo.no

UT.NO

Mer generell informasjon finner du på Hele Norges Turplanlegger.

BOOKING

For booking velg dato øverst til høyre.

På utkikk?

Singeltur: Fjellsjekk Jotunheimen 35-45 år

Med Fjellsjekk, tidligere singeltur, kan du slå to fluer i en smekk - få flotte opplevelser i fjellet, og kanskje finne en kjæreste attpå til! Vi invitere single mennesker til ...