Vinter BaseCamp

19. mars 2008
DNT ung Oslo, DNT Oslo og Omegn
Skarvheimen
Dette arrangementet er over!
Skarveheimen venter på deg!

Bli med opp til Iungsdalen og opplev vidda i vinterprakt. Vi legger vår vinter Base Camp i tilknytning til Iungsdalshytta. Der har vi et godt utgangspunkt for flotte turer i området. På Base Camp legger vi opp til at du kan være med på ulike aktiviteter hver dag. Det blir turer, skredlære, kiting, grave snøhule og igloo, og ellers kose oss med med skileik og selvsagt påskeskirenn! I og med at vi ligger ute i telt må du ha gode, varme klær og sovepose som tåler litt kulde.

Bli med da vel!

Turnr: 9416/8

Dato: 15.-19.03.

Alder: 16-20 år

Pris: 1200,- fra/til Oslo

Reise:
Med buss fra DNTOslo sitt kontor i Storgata 3 lørdag morgen. Bussen går til Myrland. Der går vi over til beltevogn, som frakter oss inn til Iungsdalshytta.

Program for dagene:
lørdag: reise, etablering av leir
Søndag-tirsdag: turer, kite, fiske, graving etc. Vi ser an været og hva vi har lyst til når vi er der oppe.
Onsdag: Pakking av leir. hjemreise.

Mat: All mat er inkludert i prisen. Vi satser på brødmat og havregrøt til frokost, og variert og god middag på kvelden. Ta gjerne med deg litt ekstra energi til  turene, f.eks en blanding av nøtter, tørket frukt, rosiner, etc. Det er kiosk på hytta, hvor du kan etterfylle lageret. Dersom du har spesielle behov i matveien er det viktig at vi får beskjed om det.

Utstyr: Turen krever at du har godt vinterutstyr. Det innebærer varme og vindtette klær, gode støvler, sovepose og liggeunderlag. Skiene bør være av fjelltype, dvs med stålkant. Alternativt kan også gode, brede markaski benyttes, men ikke smale racing ski. Gjerne skifeller hvis du har. Mer info omutstyr kommer i eget infobrev. Se også her for utstyrsliste.
I og med at vi kjører inn til området med beltevogn kan du godt pakke tingene dine i en stor bag og ta med en dagstursekk i tillegg.
Obs: pakk vanntett, i poser.

Annet:Det sendes også eget brev med mer informasjon ca 2 uker fær avreise.

Har du spørsmål om turen kan du rette dem til dag.olav.braekkan@dntoslo.no

Bilder fra tidligere vinter Base Camp kan du finne her

Generelt:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i:

For å delta på tur med DNT Oslo og Omegn kreves det medlemskap. Dersom du eller noen i ditt reisefølge ikke er medlem allerede kan dette ordnes raskt og enkelt på denne linken: