Fjellflørt på Stranddalen for 25-35 år - PÅMELDING FOR KVINNER (541)

2. september kl. 12:00
Fellestur, Fottur, Singeltreff, Singeltur, Hyttetur
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF , Stranddalen turisthytte
Hardangervidda, Ryfylkeheiane (se kart)
541

Siden vi ønsker en jevn fordeling av kjønn på disse arrangementene så har vi i år valgt å splitte påmeldingen. Er turen fulltegnet så er det fortsatt stor sjanse for at du kan være med om du setter deg på venteliste.

PÅMELDING FOR MENN FINNER DU HER!

Velkommen til en sosial naturopplevelse! Et par-tre timers reise og 3 timers fjelltur fra Stavanger, Sandnes og Sola lufthavn ligger eventyrlige Stranddalen. Med restaurant-, overnattings- og turtilbud i den absolutte norgestoppen. På denne turen står samværet og småpraten i høysetet, og romantiske toner er en bonus. Er du glad i natur og fjell får du nå muligheten til å tilbringe kvalitetstid sammen med andre single som deler de samme fjell- og friluftsinteressene!

Turen egner seg for single gutter og jenter mellom 25 og 35 år, som liker å være ute. Her blir det avslappet og god stemning, og deltakelsen på de ulike turene og arrangementene er selvfølgelig frivillig. Vi legger opp til fellesturer og aktiviteter i majestetisk høyfjellsnatur, avslapning i hytta, nydelige treretters middager, og ikke minst hyggelig sosialt samvær og kanskje noen nye venner! Turen tar totalt 40 deltakere.

Fredag:
2-3 timers gåtur fra Øvre Moen til Stranddalen
Forfriskende bad ve fremme ved hytta
Innlosjering
Treretters middag
Quiz

Lørdag:
Frokost
Felles fjelltur kl. 10:00 (5-6 timer)
Treretters middag kl. 19:00
Sosialt i peisestuen utover kvelden

Søndag:
Frokost
Fellestur på ca. 3 timer
Hjemreise

Vi legger opp til omtrent like mange gutter og jenter på dette arrangementet.

Priser medlem/ ikke medlem: 2700,-/ 3200,-

Dette inngår i prisen:
Overnatting på Stranddalen hytta (felles wc og bad på gangen), frokost, nistepakke med termospåfyll, treretters middager, arrangement og turer (drikke er ikke inkludert). Kostnad for privatkjøring er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren.

Husk å ta med klær, sko og turutstyr for bruk i fjellet. Og ikke glem badetøy hvis du liker å ta et friskt bad! Sengetøy eller lakenpose er påkrevd (det er mulig å låne lakenpose for kr 120).

Her kan du lese mer om våre romstandarder https://stranddalen.dnt.no/overnatting/

Turledere:
Torkel B. Reinertsen, 986 819 90, og Amy Mir

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Ta med vanlig turutstyr, dagstursekk, hodelykt, termos og godt fottøy. Se ellers DNTs pakkelisete for sommerturer i fjellet.

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook Turer for voksne Stavanger Turistforening

Fjellflørt på Stranddalen for 25-35 år - PÅMELDING FOR KVINNER (541)