Surfetur til Stadt (16-26 år)

21. oktober kl. 08:00
Fellestur, Fottur, Dntung, Stadt, Ungdom, Surfing
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Vil du lære deg å surfe? Vi i DNT ung Bergen gir DEG muligheten til å oppleve Norges svar på Hawaii. Det hele finner sted helga 21.-24.oktober på Stadt, et av landets fineste strender. Bli kjent med friluftsglade ungdommer og bli med på en minnerik tur. Denne turen passer for absolutt alle som har lyst å prøve seg på surfing, om du er helt nybegynner eller stått noen ganger før er du velkommen. Surfekurs for nybegynnere på level 1 og de som har surfet før kan velge level 2. Surfing er en helt fantastisk opplevelse, sport og livsstil. Bli med å teste det ut i Hoddevik denne høsten med andre ungdommer! OBS. svært avhengighetsskapende sport.

Vi forholder oss til DNTs smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår.

Torsdag-Søndag: På torsdag reiser vi til Stadt kl. (informasjon om avreise kjem når det nærmar seg)

Surfeleksjonene starter fredag og da får dere også passende våtdrakt og brett. Den første dagen vil instruktør gå igjennom teknikk på stranden først, deretter tar han/hun med dere ut i vannet og begynner å øve nær land, de som kan litt fra før blir med lengre ut. Dere vil til enhver tid bli tatt godt hånd om og få feedback :-) Våtdrakt og brett kan brukes så mye dere ønsker i løpet av oppholdet hvis noen ønsker å surfe mer før eller etter surfeleksjonene.

Etter en morsom og muligens utfordrende dag blir det kveldskos og middag på hytta. lørdag starter med en med surfeleksjoner og terper på det vi larte dagen før.  når vi e ferdig for dagen kan en surfe mer eller I så kan en ta en tur og nyte dei fine fjellene rundt hoddevika, . Turlederene skal passe på at alle virkelig får nok å gjøre på! Søndags ettermiddag er forhåpentligvis alle veldig glade og fornøyde og vi reiser hjemover.

TRANSPORT OG OPPMØTE: Vi satser på samkjøring. Skriv i påmelding om du kan har bil og kan kjøre.

MAT:

Alt handles på forhånd til felles middager. Lurt å handle det du ønsker til frokost/lunsj også før.

OVERNATTING:

Vi overnatter i "Utsikten" med 10 sengeplasser og 2 ekstraplasser på sofa. Her har vi huset for oss selv.

Inkludert i prisen er: Pakke med surfeleksjoner (fre-lør) + utleie av utstyr

- Overnatting 3 netter (torsdag - søndag)

- Surfeinstruksjon 2 x 2 timer (Kl 10 fredag og kl 10 lørdag)

- Leie av våtdrakt og utstyr 3 dager

- felles middager

Turledere: Kristoffer Olsnes, tlf. 90143490 og Selma

Alder: 16-26 år

Hjemreise: Søndag ettermiddag.

Utstyr: Lapoint stiller med alt utstyr som dere trenger i vannet, men det er viktig å ta med varme klær for å holde varmen etter vi har vært ute i vannet. I tillegg anbefaler vi ett eller to sett med "koseklær" til hytten om kvelden. Ta med sengetøy(lakenpose) og håndkle. Et ekstra håndkle til stranda kan være lurt.

Pris: kr 1800 medlem, kr 2100 for ikke-medlem. Inkludert i prisen er overnatting, surfingleksjoner, lån av utstyr, felles middag. Transport dekkes selv.

Les generelle vilkår her

Aktivitetskort: På denne aktiviteten kan du bruke aktivitetskort. Send en påmelding med navn, telefonnummer, fødselsdato og epost til rune.mo-bjorkelund@dnt.no med bilde av aktivitetskortet ditt.

Spørsmål? Ta kontakt med administrasjonen på epost: bht@dnt.no eller tlf. 55 33 58 10

Turledere:

• Selma Carmina Blanco Landeråen