Avlyst Lær å stå på ski i Myrkdalen (16-26 år)

26. februar kl. 13:45
28. februar
Turtyper
Kurs, Skikurs, Aktivitet, Menneske, Ungdom, Gruppe, Dnt Ung, Arrangementer, Organisasjon,
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Er du fersk alpinkjører eller har lyst til å bli det? Første helg i vinterferien tar vi turen til Myrkdalen for å lære grunnleggende skiteknikker. Finn frem skiene og bli med DNT ung Bergen på en lærerik og spennende skihelg!

Selv om det er viktig å lære seg teknikker og regler i skibakken, er målet med denne helgen først og fremst det å skape mest mulig skiglede. Skiglede er et vidt begrep og er uten tvil den viktigste byggesteinen for å bli en betre skikjører.

De fleste som har prøvd slalåm eller alpint vet at det kan oppleves både tungt og vanskelig i begynnelsen. Av den grunn er dette den perfekte muligheten til å utforske idretten under kontrollerte forhold, kanskje er det ikke så komplisert likevel?

Passer for deg 16-26 år

Oppmøte: Togstasjonen i Bergen 13.45

Avreise: Vi tar toget til Voss hvor vi venter i en halvtime før vi tar skibussen videre til Myrkdalen. Alle tar med munnbind og antibac til togreise og buss.

Mat: Ta gjerne med egen termos og kakao eller noe annet snacks! Frokost og middag spiser vi sammen.

Hjemreise: Mer info kommer

Utstyr: Det er viktig å kle seg etter været og et ekstra sett med ull kan derfor komme til nytte. Ellers er det ytterklær med vannsøyle som gjelder. Vil anbefale at alle som har eget utstyr stiller med det, dersom dette ikke er tilfellet er det mulighet for å leie utstyr når vi kommer frem. Husk at skiene må ha skistoppere!

Passer for ungdom

Gradering: Enkel

Instruktør: Lina Tonheim, tlf 41501584

Fredag:

Vi ankommer hytta, fordeler sengeplasser og lager en god middag på kvelden.

Lørdag:

God frokost! Vi tar på oss godt med klær og stikker bort i bakken for å kjøre ski og bli flinkere på alpinski. På kvelden har vi ulike leker/konkurranser og lager oss en bedre middag sammen.

Søndag:

God frokost! Vi rydder ut av leiligheta og har en ny dag i bakken. Etter fine dager i bakken tar vi bussen ned til Voss og tog tilbake til Bergen.

Les her for generelle vilkår

Spørsmål? Ta kontakt med administrasjonen om påmelding eller andre ting du lurer på. bht@dnt.no eller tlf. 55 33 58 10

Pris: 600 kr for medlemmer,  for 900 ikke-medlemmer. Er du ikke medlem? Bli medlem her . Inkludert i prisen er turledelse og instruksjon i bakken, to overnattinger i leilighet, frokost lørdag/søndag, middag fredag og lørdag. Heiskort må bestilles online i forkant. OBS! Det er plass begrensning i anlegget, så viktig å bestille heiskort. Togbillett må kjøpes av den enkelte selv. Ta med det du ønsker å spise til lunsj selv.

Turleder:

• Lina Hågøy Tonheim