Familietur: Vidden by Night ( 8 - 12 år)

Fellestur

Fra dato
11. juni kl. 17:00
Til dato
12. juni
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivitet Fottur, Nærtur, Vidden, Aktivitetskortet, Byfjelleneibergen
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Askøy Turlag , Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Vestlandet
Turkode
743
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag bruker denne flotte sommernatten til en klassisk fjelltur over Vidden. Vi går fra Ulriken til Fløyen om natten. Bli med på denne fantastiske turopplevelsen i våre nærmeste byfjell. Vi ser solen stå opp og byen våkne til liv. 

Halvveis over Vidden slår vi leir, setter opp telt og griller. Vi kan anbefale å ta med varm mat på termos for å ha noe varmt til kvelden. Når vi kommer ned fra Fløyen kan de som vil bli med på en avslutning på Godt Brød og kjøpe seg en bolle eller en god kopp kaffe.

Oppmøtested: Ved Ulriksbanen, nedre stasjon. NB. Ulriksbanen åpner ikke helt etter planene til sommeren. Så da velger vi å gå opp, eller snu turen å gå fra Fløyen. Påmeldte vil få mer informasjon etter hvert.

Oppmøtetid: Felles oppmøte kl 17:00. Ev. oppmøte på toppen skal varsles turleder i forkant.

Mat: Alle må ta med seg grillmat (eventuelt annen mat) og drikke + det de trenger for å holde humøret oppe på en lengre fottur!

Utstyr: Ta med varme klær til pausene og natten, liggeunderlag, sovepose og telt som kan barduneres (isolert jervenduk) til natten. Hodelykt til den mørke timen. Ta med regntøy uansett vær.

Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt med Skattkammeret i Bergen

Turleder: Bengt (nr. 90 24 76 25). Turleder tar kontakt 5-7 dager før turen med mer detaljert informasjon.

ANBEFALT ALDER: Dette er en familietur. Turen passer best for eldre barn i alderen 8 - 12 år. Det er viktig at barna er vant til å gå lengre turer/ fysiske utfordringer, og har god motivasjon for å gjennomføre denne turen.

Pris: Turen er gratis men krever påmelding. Det er begrenset antall plasser! Den enkelte betaler selv for mat, Ulriksbanen og Fløybanen. 

Vilkår: NB! Les generelle vilkår når du melder deg på 

Smittevern: Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Alle tar med sin egen antibac. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ta kontakt med barne og nærmiljøansvarlig på aktivitesavdelingen i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 27 eller Tursenteret tlf: 55 33 58 10, eller send epost: linn.senneset@dnt.no

 

 

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Camilla Sagen-Hafstad
  • Bengt Arne Johannessen