Nærtur i Røysjømarka med morgenyoga

Fellestur, , Friluftsyoga
DNT Drammen og Omegn, Den Norske Turistforening
Oslofjorden (se kart)

Bli med oss på nærtur med overnatting i Røysjømarka med morgenyoga fra fredag 7. august til lørdag 8. august. Vi overnatter ute i telt eller hengekøye. Som yogainstruktør har vi med oss Ingvild Søreide.

Vår instruktør for turen er Ingvild Søreide. Ingvild har undervist Yoga og Pilates i mer enn 18 år, og har bred erfaring som instrukør, kursholder og studioleder. Ingvild er lidenskapelig opptatt av tur i skog og fjell og har undervist ved flere turer og festivaler i fjellet, bl.a Fjellfilm.Til daglig underviser hun 1:1, grupper, eventer og workshoper.

Fredag 7. august

Oppmøte på parkeringsplassen ved Røysjøbommen kl. 18.00. Vi går sammen inn til leirplassen og setter opp telt og hengekøyer. Turen inn til leirstedet tar ca 45 minutter i rolig gange. Når vi kommer frem setter vi opp camp og lager kveldsmat sammen. Vi avslutter dagen med en mindfulness-seanse.

Lørdag 8. august

Vi står opp mellom sju og åtte. Etter en oppkvikkende ansiktsvask i skogsvannet, er vi klare for å starte dagen med yoga.

Morgenyoga i skogen er den perfekte starten etter en natt i det fri. Yogapraksisen er en rolig morgenflyt med fokus på pust, mobilisering og tilstedeværelse.

Deretter lager vi frokost.

Vi er ute ved bilen igjen ca klokka tolv.

Med forbehold om endring i programmet!

Mat: Alle har med egen mat, men vi har med ekstra primus stormkjøkken dersom du ikke har eget. Om du lurer på hva slags mat som er lurt å ha med er vi behjelpelige med alternativer og tips.

Utstyr: Telt, hengekøye med tau, liggeunderlag + evt yogamatte (liggeunderlag fungerer god som matte, ikke oppblåsbart), sovepose, klær etter vær, hodelykt, bestikk, tallerken, kopp.

Pris:

Medlem 450 kr

Ikke medlem 500 kr

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet her: https://www.dnt.no/aktiviteter/vilkar/

Nærtur i Røysjømarka med morgenyoga

Turleder: