Avlyst Topptur til Tveitannatten

Fellestur

Dato
18. april kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Arrangører
DNT ung voksen Notodden, Notodden Turlag
Turområde
Telemark - Lifjell, Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Notodden Turlag må dessverre avlyse alle turer, kurs, arrangementer, møter og andre aktiviteter frem til 1.mai. på grunn av COVID-19/coronavirus-situasjonen. Tursenteret vårt i Heddalsvegen 34 er også stengt inntil videre. Vi er utrolig lei for dette. Vi vil minne om at naturen fortsatt er døgnåpen, og der er det god plass. Hva med å gå ut på tur på egenhånd? I nærmiljøet kan du lete etter vårtegn, kjenne at sola varmer og puste inn frisk luft. Våren er i anmarsj! I fjellet vil du nok se at vinteren er der for fullt. God tur på egenhånd! Varm hilsen fra styret i Notodden Turlag.

Vi møtes kl 10:00 på Tursenteret til Notodden Turlag og kjører felles i privatbiler til Jammershol rasteplass. Her følger vi blåmerket løype fra trappen ved parkeringen og frem til Tveitannatten. Turen har en middels gradrering og tar ca 30-40 min å gå til toppen. Vel fremme nyter vi en flott utsikt over Hjuksebø og Heddalsvannet før vi beveger oss ned til parkeringen igjen.

Det er for øvrig en rød turkasse på Tveitanatten for de som samler SjekkUT punkter. https://notodden.dnt.no/turkasser/

Topptur til Tveitannatten

Vi møtes kl 10:00 på Tursenteret til Notodden Turlag og kjører felles i privatbiler til Jammershol rasteplass. Her følger vi blåmerket løype fra trappen ved parkeringen og frem til Tveitannatten. ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Thor Olav Sørensen