Seniortrimmen - mandager inne; kondisjon- og styrketrening i sal

Kurs

Dato
6. januar kl. 12:00 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Kurs, Temakurs, Seniortrimmen, Styrketrening, Kondisjonstrening, Seniortrim
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turområde
Oslomarka (se kart)
Turkode
12679
Dette arrangementet er over!

Kom i form gjennom hyggelig samvær med turglade mennesker! Bli med på innendørs kondisjon- og stryktetrening til musikk. Seniortrimmen holdes i flotte lokaler hos Athletica Nydalen, med samme instruktør og mål om å øke evnen til å gå korte og lenger turer i skog og mark.

Om seniortrimmen

Vårt innendørs trimtilbud legger spesielt vekt på øvelser som styrker de sentrale muskelgruppene og øvelser som gir økt bevegelighet, i tillegg til balansetrening.

Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik lik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Hvor tøff treningen blir - ja, det er opp til deg!

Praktisk informasjon

Ukedag og tidspunkt: Mandag kl. 12-13
Periode vinter/vår 2020: 6. januar - 8. juni 
Påmelding: Ja, fra fredag 20. desember!
Turkode: 12679
Pris: Kr 1150,- per semester. Ikke-medlemstillegg: kr 200,-
Sted: Athletica Nydalen, Sandakerveien 116, 0484 Oslo
Kollektivtransport: T-bane 4 og 5 til Nydalen, buss 30 til Nydalen T, eller buss 37, 51, 56, 58 til Gullhaugveien busstopp (i Sandakerveien).

Merk! Når du melder deg på seniortrimmen, bekrefter du at du har lest og akseptert villkårene som er beskrevet i Generelle vilkår for deltakelse på nærturer.

Seniortrimmen - mandager inne; kondisjon- og styrketrening i sal

Kom i form gjennom hyggelig samvær med turglade mennesker! Bli med på innendørs kondisjon- og stryktetrening til musikk. Seniortrimmen holdes i flotte lokaler hos Athletica Nydalen, med samme instruktør og mål om ...

Kontaktinformasjon: