DNTs landsmøte 2020

Arrangement, , Dntlandsmøte2020, Dntlandsmøte2020
Den Norske Turistforening, Haugesund Turistforening
Haugalandet (se kart)

Velkommen til landsmøte 2020 i Haugesund!

Påmeldingsfristen til landsmøte 2020 er 4 mai. Påmeldingen blir likevel stående åpen noen dager til for etteranmeldte. Merk spesielt at vi etter 1.mai ikke har overnatting reservert til landsmøtet lengre, så da må man finne det som måtte være ledig i Haugesund.

Landsmøtets formelle agenda er fra fredag 12.juni kl 12.30 til lørdag 13.juni kl 17.00. I tillegg arrangeres det ulike turer og arrangementer i for- og etterkant som deltagerne kan delta på dersom de ønsker.

På landsmøtesidene på dnt.no finner du mer informasjon om program med mer. Disse sidene vil benyttes til å samle all nødvendig informasjon både før og under landsmøtet.

Påmelding til landsmøte 2020: Du melder deg på til selve landsmøtet og tilhørende arrangementer via linken på høyre side. Turer gjøres i egen påmelding.

Ønsker du å melde på flere representanter fra din medlemsforening, anbefaler vi at du starter med å samle medlemsnummeret til de du skal melde på. Velg så «Legg til ny deltaker» nederst i steg 1 (deltakere) i påmeldingen. Du kan da enkelt søke opp hver enkelt med medlemsnummeret. Deltakerne må sørge for at kontaktinformasjon på MinSide er korrekt, da kontaktinformasjonen på påmeldingstidspunktet vil benyttes ifbm kommunikasjon rundt landsmøtet.

Turer: For å delta på turene i for- og etterkant av landsmøtet må du melde deg på hver enkelt aktivitet. Mer informasjon om turprogrammet finner du her.

Overnatting: Hver deltager bestiller selv overnatting direkte til hotellet over telefon med DNTs bookingkode. Mer informasjon om overnatting finner du her.

Reise: Deltagerne organiserer selv reisen til landsmøtet. Mer informasjon om reisealternativer finner du her.

Deltakeravgift: Deltageravgiften på landsmøte 2020 er kroner 1200,- /1650,- inkl fredagsarrangement og betales ved påmelding. Har du ikke anledning å delta på hele arrangementet, må dette meldes ved påmelding for refusjon av deler av deltakeravgiften. Deltagelse på landsmøtet registreres når deltageravgiften er betalt. (Bestilling/betaling av overnatting og reise gjøres av den enkelte landsmøtedeltager.)

Ved kapasitetsutfordringer vil formell delegasjon fra medlemsforeningene og sentrale tillitsvalgte bli prioritert.

DNTs landsmøte 2020

Velkommen til landsmøte 2020 i Haugesund! Påmeldingsfristen til landsmøte 2020 er 4 mai. Påmeldingen blir likevel stående åpen noen dager til for etteranmeldte. Merk spesielt at vi etter 1.mai ikke har overnatting reservert ...