Turledersamling med Barnas Turlag

8. mars kl. 16:00
Fellestur, , Turledersamling
Barnas Turlag i Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Første helg i mars arrangerer vi endelig turledersamling 2020 for aktive turledere med familie, og vi håper selvsagt at så mange som mulig blir med!

Samlingen holdes på Alexander Grieg hytten i Bergsdalen. Denne hytten har blitt pusset opp med nyisolerte vinduer og vegger og er blitt kjempefin!

Vi kommer tilbake med flere detaljer, men hold av helgen!

Målet med turen er at turlederne blir bedre kjent, både med hverandre, men også med hverandres familie, og med hverandres kompetansefelt og interesser. Vi håper dette vil gjøre det enklere og kjekkere å planlegge aktiviteter sammen og øke tilhørigheten til turledergruppen og Barnas Turlag Bergen.

Les våre generelle vilkår her

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 30 48 50 eller send epost: bht@dnt.no

• Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335821