Bæretur - Blåmanen

Fellestur

Dato
1. september 2020 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, , Bæremeistur, Bæretur
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Vestlandet (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli med Barnas Turlag på bæretur til fine Blåmanen! Her er det også mulig å være med på nesten hele turen med vogn, om du heller vil trille :)

Oppmøte: Kl. 11:00 ved Nedre Fløibanestasjon

Bæreturleder: Marthe B Sæbø, tlf: 98430048

Bli gjerne med i Facebookgruppen "Barnas Turlag Bergen, bæregruppen" dersom du vil ha oppdatert informasjon om alle turene. Alle bæreturer og trilleturer er gratis, det er bare å møte opp.

Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår.

Vil du lede en tur? Det er frivillige som stiller opp på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en tur er satt opp, eller ønsker å lede en tur, så har vi kart og forslag tilgjengelige. Det er derfor ganske enkelt og mest kjekt å være turleder. 

Støtt gjerne Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap:Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,-.  Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag, uavhengig om det er påmelding eller ikke.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Har du spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 18 eller send epost: bht@dnt.no

Bæretur - Blåmanen

Bli med Barnas Turlag på bæretur til fine Blåmanen! Her er det også mulig å være med på nesten hele turen med vogn, om du heller vil trille :) Oppmøte: Kl. ...

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335821
  • E-post: bht@dnt.no