Trilletur Odontologen-Nygårdsparken-BKB

Fellestur

Dato
9. desember 2020 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, , Trilletur, Nærtur
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Vestlandet
Dette arrangementet er over!

Oppmøte kl. 11:00. Odontologisk institutt i Årstadveien. Se rød markør i kartet

Trilleturene passer for nybakte mødre og fedre, i permisjon, eller foreldre ellers, som gjerne vil gå på tur med andre som har barn i vogn.

Vi møtes ved "nye" Odontologiske institutt. Vi skal gå ned Årstadgeilen som er Bergens eldste gateløp. Denne veien gikk fra kongesetet Alrekstad og ned til store Lungegårdsvannet og ble anlagt på 900-tallet (les mer om kongesetet Alrekstad som i sin tid var viktig for byutviklingen i Bergen og landets hovedstad ). Videre triller vi mot Brannstasjonen langs vannet, under veibroen og videre inn i Nygårdsparken. Vi triller igjennom Nygårdsparken og bort til BKB (Bergen Kaffebrenneri) her blir det anledning til å kjøpe seg en kaffe (om noen ønsker det), før turen går videre til toppen av Nygårdsparken, og deretter hjemover langs vannet igjen.

Trilleturleder: Vi trenger en trilleturleder.  Det er først og fremst et sosialt ansvar å være trilleturleder, da turene i stor grad går av seg selv. 

Om Trilleturlederen: Det er frivillige som stiller opp som trilleturledere på disse turene, og hjelper oss med å opprettholde dette tilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, så har vi kart og forslag til trilleturruter tilgjengelige. Det er derfor en ganske enkel, og mest sosial oppgave å være trilleturleder. 

Les våre generelle villkår

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1270,-. Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 130,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål?Ønsker du å lede en trilletur?Trenger du mer informasjon om dette?

 Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 21 eller send epost: bht@dnt.no

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335821
  • E-post: bht@dnt.no