Wim Hof metodekurs Friluftshuset, Sørenga

Voksne, Ungdom, Seniorer
Kurs, Temakurs, Vinter, Bading, Hof, Meditasjon, Isbading, Wim
Friluftshuset Sørenga, DNT Oslo og Omegn
Oslofjorden, Oslomarka (se kart)
12580
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Wim Hof-metoden har tatt verden med storm de siste årene, fordi den gir tydelige resultater. Metoden er grundig studert vitenskapelig, og har vist å gi oss tilgang til å endre det autonome nervesystemet og immunsystemet, slik at vi blir sterke, mer robuste og får større motstandskraft.

Kurset er åpent for alle. Du trenger ingen forkunnskaper for å bli med på kurset.

Kurssted:
Frilufsthuset til DNT Oslo og Omegn på Sørenga, Sørengkaia 124 i "Bystua"
Kl. 11.00 - 16.00.

Pris:
Medlem kr. 1050,-.
Ikke-medlem kr. 1200,-. Bli medlem i DNT.

Wim Hof Metoden består av tre komponenter: pust, fokus/mental trening og kuldeeksponering.
Disse 3 elementene hjelper deg til å utforske din egen fysiologi og kapasitet, som gir verdifull styrke i en hverdag med fysisk og mentalt stress!

Dette kurset egner seg godt til de som har lite energi, høyt stressnivå, uro/konsentrasjonsvansker og kronisk betennelses tilstander. Eller idrettsutøver som har behov for høyt oksygen-nivå, rask restitusjon og mental klarhet under press. Du kan ikke utføre denne metoden om du er gravid eller har epilepsi.

Isbad:
Vi vil starte dagen med teori og øvelser inne, og deretter vil vi gå ut i det deilige kalde vannet ved Sørenga. Dette kan bli en kraftfull erfaring, men vi gjør alt innenfor egne grenser. Ingen gruppepress eller konkurrerende ånd. Du vil lære hvordan man endrer ph-verdien i kroppen og nervesystemets regulering av temperatur og smerte. Derfor vil isbadet bli mindre ubehagelig enn hva du er vant med.

Hva du må ta med: Ha på lette kler du kan bevege deg i. Badetøy, håndkle, og en liten matpakke. Det blir servert te og kaffe.

Eventuelle spørsmål, kan dere kontakte Monica Rongve; mrongve@hotmail.com, tlf: 97540082. Webside; wimhofmetoden.com

Vi gleder oss masse til å lære deg denne fantastiske og unike metoden, hvor du vil lære å nyte isbading😊

Annet:
Friluftshuset på Sørenga har garderober og dusj.
Trenger du turutstyr kan dette kjøpes i vårt Tursenter eller i Nettbutikken.

Vilkår for deltakelse på fellesturer/kurs:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge" .

Wim Hof metodekurs Friluftshuset, Sørenga

Velkommen til Wim Hof Metode-kurs med instruktør Monica Rongve og yogalærer/assistent Maria Harries. Kjenner du Wim Hof/ «The Iceman», sjekk Wim Hof og Wim Hof-metoden på youtube og wimhofmetoden.com Wim ...