Telttur til Brensholmsandvika

Fellestur, Fottur, Topptur, Telttur, Grilling, Bading, Buldring, Bålkos
DNT ung Troms
Ytre Troms (se kart)
Dette arrangementet er over!

Lyst på telttur, topptur, grilling og gøy?

Den 27. til den 28. juli inviterer vi alle ungdom til en skikkelig koselig tur til Brensholmsanvika der vi skal spise god mat, telte, gå på toppturer og kanskje bade.

Lørdag formiddag møtes vi på turlagskontoret og arrangere felleskjørsel av utstyr og folk. Vel ute på Sandvika setter vi opp teltleir og spiser medbragt niste. Deretter er der mulighed for slacklining, bading og buldring før vi lager middag i lag.

Søndag morgen spiser vi frokost før vi går opp Lakstinden (455m.o.h), en middels topptur som gir oss en nydelig utsikt over Sommarøy, Håja, Hillesøy, Bjørnøya, Tussøya m.fl. For de litt dristige er det mulighet for å bade i et fint vann halvveis opp til selve toppen.

Når vi kommer ned ligger det an til sen grilllunsj og bålkos!

Heretter blir der mulighed for siste tur i sjøen før vi pakker ned campen vår, og kjører tilbake mot Tromsø.

Telting og udstyr
Campen etablerer vi ved elva i Brensholmsandvika, en stor sandstrand godt egnet for telting. Der får vi tilgang til ferskt drikkevann. Overnatting blir selvsagt utendørs, og du må selv stå for liggeunderlag, sovepose og det du trenger til overnatting -Telt eller hengekøye? Eller kansje du skal teste bestefar sin Jervenduk? Har du utstyr du har lyst å teste, eksempelvis strykestål eller familiens stormkjøkken, ta det med, så lærer vi i lag.

Vi ordner mat til middag lørdag kveld og grill lunsj søndag, du tar med det du trenger av drikke og mat til lunsj lørdag og frokost sændag.

Forslag til pakkliste vil bli sendt de som melder seg på. Du trenger ikke ha eget telt eller kokesett/primus. Du trenger heller ikke være DNT-medlem for å delta, men dersom det blir trangt om plassene, vil medlemmer og de under 20 år bli prioritert.

PS. Det koster bare 200 kroner å bli medlem av DNT ung, dersom du er mellom 13 og 18 år.  Er du eldre, koster det 330 kroner i året. Du melder deg enkelt inn HER

Tid: Oppmøte er klokka 10:30 lørdag den 27. juni på Turlagskontoret, Kirkegata nr. 2. Tilbake i Tromsø søndag rundt 17.

Pris: DNT ung Troms spanderer middag og lunsj!

Vil du bli med?

Meld deg på via linken og skriv om du har:

• Eventuelle matallergier eller ønsker
  • Kokesett/primus du kan ta med
  • Telt
  • Bil og mulighed for at hjælpe med kjørsel

Viktig: ​Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring.

Lurer du på noe?
Send gjerne spørsmål til Julia på ju.eid@hotmail.com eller på +45 53942134

Telttur til Brensholmsandvika

Lyst på telttur, topptur, grilling og gøy? Telttur til Brensholmsandvika der vi skal gå på topptur, grille og kanskje bade? Den 27. til den 28. juli inviterer vi alle ungdom til en ...