Friluftsyoga Høst 2019 - oppstart tirsdag 20. august

Kurs

Dato
20. august 2019 kl. 10:30 - 11:45
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Kurs, Temakurs, Senior, Yoga, Sørenga
Arrangør
DNT Oslo og Omegn
Turkode
12349
Dette arrangementet er over!

Er du nysgjerrig på Friluftsyoga? Vi tilbyr yoga tilpasset spesielt for deg over 60 år. Her vil du oppleve yogaens fokus på både kropp og sinn. Vi vil jobbe med bevegelighet, styrke, balanse, pust, avspenning og tilstedeværelse. En rolig og skånsom trening som tilpasses hver enkelt.

På fine og varme dager tar vi med yogamattene ut og prøver oss på friluftsyoga i fantastiske omgivelser, frisk sjøluft og tett på naturen. Er det ruskete vær holdes yogaen inne. 

Ha på deg myke klær, ellers har vi yogamatter og det som trengs. Etter yogaen serverer vi yoga-te til alle. Ta med matpakke så tar vi lunsjen sammen!

Sted: Friluftshuset Sørenga, bystua
Yoga 16 uker høst 2019: Tirsdager 20. august - 3. desember
Tid: kl. 10.30 – 11.45
Pris: kr 2704,- (ikke-medlemstillegg kr. 200,-)
Instruktør: Elisabeth R. Edvardsen

Annet: Når du melder deg på dette kurset, bekrefter du at lest og akseptert vilkårene som er beskrevet i Generelle vilkår for nærturer. Ved eventuelle avbestillinger finner du regler for tilbakebetaling under disse.  

Begrenset antall plasser – Meld deg på!

Friluftsyoga Høst 2019 - oppstart tirsdag 20. august

Er du nysgjerrig på Friluftsyoga? Vi tilbyr yoga tilpasset spesielt for deg over 60 år. Her vil du oppleve yogaens fokus på både kropp og sinn. Vi vil jobbe med bevegelighet, ...

Kontaktinformasjon: