Sjørøvertokt til Lauvøya

Fellestur, Fottur, Familie, Natur, Spennende, Sammen
Barnas Turlag Alstahaug, Alstahaug Kystlag
Helgelandskysten (se kart)
Dette arrangementet er over!

PIRATER PÅ TOKT!!!! SKIP O`HOY!!!!

Barnas Turlag  Alstahaug og Alstahaug Kystlag ønsker velkommen til store og små pirater. Vi drar på sjørøvertokt Søndag 16.06.2018 Toktet starter fra kaien til Alstahaug Kystlag i Vågen og vi setter Lauvøya i sikte. Når vi har entret land vil vi etter en tur gjennom tett skog komme til en åpen eng. Her vil det være mulighet for å lage seg noe varmt å spise på bål og grill. Det vil selvsagt bli skattejakt! Ta gjerne på hatter, øyelapper, sverd og annet sjørøverutstyr, så lager vi sammen en riktig stemningen for tokt. Toktet er for barn i alle aldre.

VIKTIG: Denne gangen er det påmelding på turen, fristen for påmelding er 14 juni klokken 2100. Det er også viktig at de som har redningsvester tar med disse og at det opplyses om en har egen eller ikke. For dem som  ikke har vest og er over 5år kan de låne av Alstahaug Kystlag. Barn under 5år må ha med egen vest.

PRIS for dette arrangement. Voksne gratis. Barn som er medlem av Dnt gratis. HUSK medlemsbevis+Turbopasset. Barn som ikke er medlem av dnt 50,- Ett års medlemskap 125,- Hvordan bli medlem? se websiden: sot.dnt.no

Sjørøvertokt til Lauvøya

PIRATER PÅ TOKT!!!! SKIP O`HOY!!!! Barnas Turlag  Alstahaug og Alstahaug Kystlag ønsker velkommen til store og små pirater. Vi drar på sjørøvertokt Søndag 16.06.2018 Toktet starter fra kaien til Alstahaug Kystlag ...

Turledere:

• Veronica Cecilie Wiig