DNT Ambassadørkurs

Kurs, Turlederkurs, Ambassadørkurs
Ålesund-Sunnmøre Turistforening
Sunnmørsalpane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Den Norske Turistforening utdanner egne turledere. Turlederutdanningen skal gjøre deg i stand til å lede turer for DNT og gi en enhetlig basiskompetanse som sikrer trygghet og trivsel for turdeltakerne, samt stimulere til å drive et enkelt, aktivt, trygt og miljøvennlig friluftsliv i tråd med norsk friluftslivstradisjon.

DNTs turlederutdanning er satt sammen av kursmoduler som bygger på hverandre og til sammen gir øverste nivå i turlederutdanningen:

DNT-ambassadørkurs (modul 1) er det første og enkleste nivået, og er en utdanning for organisering og gjennomføringen av turer uten bruk av kart og kompass. Ambassadørkurset er obligatorisk for alle turledere i DNT.

Kurset holdes på Hareid skule.

DNT Ambassadørkurs