Vis frem adventstida i vår julekalender

Tida fram mot jul er en av årets mørkeste tider, men den kan også være en av de koseligste. Med årets julekalender ønsker vi å vise fram den gode adventssteminga rundt om i landet. For å klare dette trenger vi hjelp fra deg til å dele bilder med oss på Facebook og Instagram!

Hver dag fram mot jul vil vi avsløre et nytt tema på vår Facebook-side,  og bildene du deler med oss må ha med dette temaet å gjøre. Et annet viktig kriterie er at bildene må være tatt utendørs. Vi vil ha deg ut på tur, enten den er i nærmiljøet ditt eller høyt til fjells.

Det er to måter å dele bilder med oss:

• Facebook: Legg ut bilder på vår tidslinje på Facebook og skriv en hyggelig bildetekst som inneholder dagens tema.
  • Instagram: Del bildene dine på Instagram og tagg bildet ditt med #turistforeningen og dagens tema, som for eksempel kan være #snø eller #engel. Alle bilder du tagger med #turistforeningen vises på vår egen Instagram-side.

Det beste bildet hver dag vil vi dele med våre 137.000 Facebook-venner! Vi vil også kåre en hovedvinner på julaften som får æren av å ha bildet sitt som forsidebilde på vår Facebookside i hele romjulen.

Kom deg ut og vis fram adventstida!